Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Befrielsen!

Klockan är 9.35 och jag har redan lämnat Lova på förskolan och skrivit min tenta. En effektiv morgon och allt känns hur bra som helst. Tror absolut att jag klarade tentan, men man kan ju aldrig vara helt säker, ibland när det känns såhär bra har det kanske ändå inte gått bra. Men jag tänker ta helg med gott samvete. Inget att plugga, en sådan befrielse! Det är ny kursstart på måndag så det finns verkligen inget att plugga. Även om jag inte brukar plugga på helgerna ligger det ju alltid på ens samvete och man kan aldrig helt slappna av, men denna helgen ska jag njuta som bara den! Nästa tenta är dock om bara två vekor, så det blir inte många dagar utan plugg i mitt huvud!

Jag ska hämta Lova efter vilan idag vid ett och kanske gå och fika eller göra stan, vi får se vad det blir. Klockan fyra ska vi iaf träffa Karin och Filip i lekparken. Det var ett tag sedan vi träffade de så det blir skoj. M tränar klockan tre så han är ändå inte hemma. Kvällen blir nog lugn, ska försöka lista ut någon god kvällsmat, bli nog att googla lite.

I morgon tror jag att vi ska åka till badhuset igen på eftermiddagen. Måste försöka få Lova att vänja sig vid att ha på sig simkuddar, de lär behövas på Kanariöarna. Vi får se, men om hon bara får ha på sig de ett par gånger här hemma borde det inte bli några problem när de sen ska på under semestern.

Hoppas ni får en underbar helg i solen!

Kommentarer
Postat av: cecce

Vilken skön fredagskänsla! Att ha klarat av en tenta och bara kunna njuta av helgen låter underbart!Hoppas din helg blir fin!

Kram

2009-09-18 @ 15:23:01
URL: http://ceccesblogg.blogg.se/
Postat av: Din kusin Linda

Ständigt den där tentaångesten! Men livet som student är himla bra ändå... man gör ju något som man själv vill och kan styra över det själv, så är det ju inte alltid på jobbet ;-) Skall ni snart åka på semester? /Kram

2009-09-19 @ 10:53:24
Postat av: Rebecca

Ja, visst har man det bra som student, jag trivs kanon, vill inte börja jobba än. Det enda sura egentligen är väl pengarna! Vi åker till Kanariöarna i början på november. Kram

2009-09-19 @ 13:41:42
URL: http://becksan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback