Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

En liten härmis

Ja, min dotter är en liten härmis. Om jag ska ha på mig mina converse till skolan ska hon ha på sig sina till förskolan. Och tar jag gympaskor ska hon också ha gympaskor. Idag efter förskolan när hon ville ut och cykla med mig och M hade jag och han på foppatofflor. Detta märkte hon med en gång och tog bestämt av sig sina converse och tog på sig foppatofflor hon med. Det börjar även ske med kläder. Har jag vitt på mig ska hon också ha det, "jag vill ha en sån som du mamma". Tänk att bara vara 2,5 år och redan vara så medveten och ha förebilder.


Snygg min M, du förstör ju kortet:)


Jag kan visst cykla!

I morgon är sista dagen att plugga till tentan. Jag tycker att det känns ganska så bra faktiskt, M förhörde mig tidigare ikväll och då satt det mesta. Tänker nog dock skippa föreläsningen i morgon, känns bättre att sitta hemma och plugga än gå till skolan och så tänker halva klassen. Förstår inte hur föreläsarna tänker när de lägger en föreläsning dagen innan en tenta och gör ett schema så att man går varje dag i skolan utan en på en tentavecka?

Jaja, nu ska jag snart lägga mig i sängen och plugga lite till. M är iväg och kollar på Zlatan hos en kompis och Lova har sovit sen klockan sju, så kvällen har varit lugn och skön!

Hoppas ni får en bra torsdag!

Kommentarer
Postat av: annas Perssonliga

Hon är för söt Lovis vet tyvärr inte om jag kan säga detsamma om M med det leendet,ha,ha.Lycka till med tentan! Då kanske vi kan fira på fredag... ses gärna om inte älsklingarna blir sämre.Kram

2009-09-16 @ 22:00:47
URL: http://annasperssonliga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback