Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Sångstund hos Siri

Just hemkommen från Anna efter en trevlig eftermiddag tillsammans. Vi möttes upp på förskolan halv två och tog med våra busungar till parken för lite mellanmål och lek. Lova hade ny outfit på sig, hon hade kissat ner sig på förskolan. De hade problem med rören så inga toaletter fungerade, så alla barn fick gå på pottan och detta ville Lova inte göra så därför skedde nog den olyckan. Hoppas de har löst det tills i morgon, stackars personalen annars, de kunde ju heller inte gå på toa!

Vi blev bjudna på mat och fika hos Anna och hade det mysigt. Barnen sjön Björnen sover för varandra och var vänner för det mesta. Södra spelar bortamatch uppe i Stockholm i kväll mot Väsby så grabbarna är inte hemma förrän sent i natt.


Björnen sover, björnen sover...

Nu är det snart läggdax för Lovis som Siri sa idag, Kom nu Lovis, så sött! Jag måste plugga lite, men ska kolla på Idol också, det går ju inte att missa. Svenska Hollywoodfruar var nog det löjligaste program jag sett sen Linda Rosings dejtingprogram. Tror inte jag kommer se något mer avsnitt, tyckte det var så himla blåsta hemmafruar! Någon som håller med?

Hoppas ni får en skön tisdagkväll!

Kommentarer
Postat av: annas Perssonliga

Jag håller med men det vet du ju...

Tack för idag!

Kram Anna

2009-09-15 @ 20:27:38
URL: http://annasperssonliga.blogg.se/
Postat av: cecce

Vad mysigt ni verkar ha haft. Blir allt lite avis på er som fortfarande får går hemma och mysa med barn och ha fikastunder med andra mammor.

Ta vara på tiden - den går så fort.

Såg inte Hollywoodfruar...men verkar ju inte ha missat något!Kram

2009-09-16 @ 11:06:59
URL: http://ceccesblogg.blogg.se/
Postat av: emelie o elliott

hihi..ser att jag inte är den enda med fotbollsspelande sambo. hoppas allt e bra. kramis

2009-09-16 @ 18:43:51
URL: http://emlisch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback