Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Fredag

Å så skönt med fredag! Det har varit en tuff vecka, fast jag var ledig i måndags. Dagarna på jobbet har gått i ett med minimala pauser. Sen har det varit hämtning av barn och ja förstås inte en lugn stund hemma heller förrän klockan 19.30 då änglarna somnat i sina sängar. Men då har jag varit mer död än levande haha! Har ju inte kunnat träna sen i måndags heller då Micke jobbar kväll så är nog därför jag varit extra trött. Funderade några kvällar på att gå upp halv sex och springa innan jobbet, men var för trött för det och sängen var alltför skön tyvärr...

Helgen blir lugn på hemmaplan. Hela septembers helger är vi på vift så skönt med en helg hemma. Inget inplanterat alls faktiskt förutom lite löpning. Den 14/9 och 29/9 ska jag springa Kretsloppet och Lidingöloppet, båda 10km, så behöver träna lite. När Lidingöloppet är klart är jag klar med Tjejklassikern! Känns riktigt bra och kul!

Nu blir det soffhäng!

Trevlig helg!


Kommentarer
Postat av: mamma

Jag hoppas ni får en vilsam helg och kan ladda batterierna för ny vecka kram!

2013-08-23 @ 23:00:17
Postat av: Rebecca

Tack detsamma!

2013-08-25 @ 19:36:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback