Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Regnet smattrar mot rutan...

Och jag sitter i soffan och njuter av lugnet nu när tjejerna lagt sig. Vi har haft en mycket bra och skön och lagom avkopplande helg. I lördags tog vi bussen till biblioteket på förmiddagen och lånade massa nya böcker och lekte i Sagogarderoben. Väl hemma igen lekte barnen ute med grannarna och på kvällen grillade vi sista? gången med Markus, Lina och Hilma. Idag söndag åkte vi till badhuset på förmiddagen, jag simmade 1000 meter, men hann även med att busa med barnen i bassängerna. På eftermiddagen fortsatte barnen att leka med grannarna. Micke har spelat tennisturnering hela helgen och han vann faktiskt hela turneringen- fantastiskt!

Saga har börjat öva på att cykla utan stödhjul och hon är på god väg, men behöver träna ett par dagar till. Lova har lärt sig knyta skorna. Mycket som händer nu. Hon har tappat fem tänder, fixar toabesök själv, kan vissla, cykla, simma, duscha och nu knyta skorna. Snart lagar hon väl mat själv... På tisdag börjar hon skolan!

I morgon väntar min första lediga dag! Tjoo numera är jag ledig varje måndag! Jag ska följa med Lova till fritids och sen ska jag ut och springa. Micke börjar jobba i morgon, men börjar med att jobba kväll så han börjar inte förrän kl 15.00 så. Saga börjar på förskolan igen på tisdag, då är sommarlovet slut på riktigt!


Kommentarer
Postat av: mamma

Skönt med ledig måndag vet av erfarenhet. Rummen ser ju jättefina ut! Ser ju ut som om du redan får hjälp med att laga mat. Lova är ju jätteduktig som har lärt sig så mycket. Kram!

2013-08-19 @ 16:23:36
Postat av: Rebecca

Ja jätteskönt! Tack! Kram

2013-08-20 @ 21:46:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback