Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Solig måndag

Jag började morgonen med en löpartur runt sjön, nästan 6 km blev det, längre pallar jag inte att springa utan frukost i magen. Sedan blev det lång och lugn frukost, det kommer jag sakna när jag börjar jobba igen. På torsdag är det dags, då är semestern slut men jag känner mig mer än nöjd över mina fem veckor. Vilken sommar! Så mycket sol och bad har det väl inte varit sen 1994 känns det som!

Micke och barnen åkte iväg och badade en sväng på förmiddagen. Jag passade på att hänga tvätt och lata mig i solstolen här hemma och kolla mina jobbmail. På eftermiddagen var vi barnvakter åt Felicia A så då åkte poolen fram och Felicia S kom också så sen lekte de tre treåringarna tills det blev kväll.

Jag gick en promenad till Maxi sen också så idag har bena en dryg mil i sig.

Nu blir det snart en film med Micke.


Kommentarer
Postat av: mamma

Vad härligt att se hur roligt barnen har med sina kompisar! Du är väl hur vältränad som helst nu inför loppen i höst KRAM!

2013-08-05 @ 21:32:39
Postat av: Miafia

Håller med mamma - värst vad du tränar!! Känner mig jättedegig i jämförelse :(. Men idag har jag blivit fin i håret iaf - en riktig blondie är jag nu! Kram

2013-08-05 @ 23:15:06
Postat av: Rebecca

Har kommit i gång ordentligt men undra hur länge det varar?! Kul att ses i morgon blondie Mia, spännande!

2013-08-06 @ 20:58:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback