Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Wonderful world

En underbar ledig dag börjar lida åt sitt slut. Det var en kall morgon med endast några få plusgrader, men hjälp vad varmt det blev sen! Jag och Saga lämnade Lova på skolan vid åtta och sedan blev det en film till Saga så jag kunde jobba lite. Har matteutbildning på tisdagar så behöver läsa lite artiklar till tisdagarna så det fick det bli en timme plugg.

Sedan var vi ute ett tag och sen lagade vi lunch. Pannkakor med färska blåbär blev det- mums! En kaffe i solstolen på det och sen var det dags att hämta Lova vid ett då skoldagen var slut. Vi cyklade direkt till tandläkaren för att titta till Sagas tänder efter olyckan i förra veckan. Hon var superduktig och tänderna var okej, det var läppen som tog smällen, skönt!

På vägen hem köpte vi färska frallor och åt mellanmål ute. Sen blev det så varmt att vattenspridaren drogs fram och hela grannskapets barn sprang i den. Underbart!

Efter middag och ännu mer utelek tog Micke läggningen och jag och Kicki sprang runt sjön. Så nu sitter jag i sängen nyduschad och med ansiktsmask och tittar på Rapport. Snart börjar En svensk klassiker och idag är det Lidingöloppet, passar ju utmärkt!

I morgon kör jag så det ryker igen. Upp i ottan och lämna barnen tidigt så jag kan vara på plats på jobbet strax efter halv åtta. Sedan är det vanlig skoldag, sen Matematiklyftet och efter det kör jag samtal till klockan 18...

God kväll!


Kommentarer
Postat av: mamma

Värst vad du hinner med på en dag! Skönt att Sagas tänder var ok. Du måste väl vara i fin form till kretsloppet! Kram!

2013-08-26 @ 20:59:54
Postat av: Rebecca

Ja, vi far och flyger! Vila får man göra i graven! Kram

2013-08-26 @ 21:55:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback