Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Taggtråd

Usch jag har fått fruktansvärt ont i halsen. Kände lite igår och idag har det gjort himla ont. Som taggtråd känns det.  Vi hade studiedag idag och planerade lite inför hösten så därför behövde jag jobba fast det var min lediga dag, men jag får kompa ut det en annan dag så det är lugnt. Hällde i mig en stor mugg varm choklad innan och äter bafucin för fullt men än känns det inget bättre. Fryser gör jag med, men jag har nog inte feber.
Hur som helst lägger jag mig redan nu och hoppas jag mår bättre i morgon. Min ena kollegas son är sjuk och ligger inlagd så hon kommer inte på hela veckan och min andra kollega åker till New York och gifter sig på onsdag-måndag så nu passar det verkligen inte att blir sjuk! Håller tummar och tår...
Fick bilder från marathon photos. Jösses vad kort de tog!

Saga tyckte det var kul att få gå till förskolan en måndag. De har utflykt då och hon missar ju det jämt annars. Men idag fick hon följa med och packade sin väska med svenska jordgubbar från Skåne och vatten. När de kom tillbaka hade de bakat chokladmuffins som de ska bjuda på i morgon då det är drop in. Jag missar det tyvärr för jag jobbar till 16 men Micke och Lova kan gå. Saga var så söt och sa att hon skulle ta lite muffins på fingret hem till mig, stackars mamma som missar!💞

Hoppas ni får en fin vecka!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Det var ju tråkigt att du fått så ont i halsen hoppas det går över i natt så du kan njuta av fingermuffinsen. Kul att se bilder på dig i aktion.kram!

Svar: Tack!
Rebecca Axelsson

2014-05-19 @ 21:43:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback