Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Torsdag!

Idag kom jag i väg från jobbat redan vid två så jag hämtade barnen tidigt och åkte till biblioteket med dem. Lova har verkligen fått läslust nu och älskar att låna böcker och läsa. Ikväll läste hon ut en hel bok. Men hon älskar också fortfarande att bli läst till och det är ju minst lika viktigt!
Vi hittade en passande bok på biblioteket idag. Om kusinen Eskil haha!

I morgon slutar jag också tidigt och så fort jag kommit hem packar vi in oss i bilen och kör till mormor och morfar i Borås. Där ska jag lämna barnen och sätta mig på bussen till Göteborg. Nummerlappen ska hämtas ut och sen ska jag sova över hos min gamla barndomsvän Karin som bor där. 

Sen kommer mamma och pappa och barnen och hejar på mig och så får jag skjuts hem till Borås. Där sover vi över till söndag så slipper jag köra hem på kvällen. Kommer nog vara rätt stel i benen... Micke åker till Uppsala på lördag och spelar match där så tyvärr får vi vara ifrån varandra även denna helg. 
Mamman i huset läser också en bra bok. Ska lägga mig tidigt ikväll och hoppas på en god natts sömn.

Håll tummarna för mig på lördag- det kan behövas i värmen!


Kommentarer
Postat av: mamma

Vi håller tummarna och hejar på! Ser fram emot helgen med barnen! Kram!

Svar: Tack! Det betyder mycket att ni är där och hejar! Och kul att du ser framemot att träffa barnen! Kran
Rebecca Axelsson

2014-05-15 @ 21:15:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback