Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Tuesday

Det blev en lång dag för Saga på förskolan idag efter ett uppehåll på nästan tre veckor... 7-16.30 men det fixade hon galant. Vädret har ju dock inte varit från den ljusa sidan så idag har hon haft stövel på ena foten och toffla med plastkasse på den onda foten... Tur detta inte hände mitt i vintern!

Lova hade tur och fick följa med en kompis hem när skolan slutade så henne hämtade vi strax innan fem. De hade haft friluftsdag halva dagen idag och friidrott stod på agendan. Hon berättade stolt att hon slog rekord och vann tävlingen kast med stor kula. Håll utkik OS 2026! 
Väl hemma ställde jag mig vid spisen och stekte pannkakor. Lyxiga pannkakor med färska jordgubbar och socker på för Saga. Sedan tog jag en promenad i regnet till stan och sedan en powerwalk med Anna. 
Hemma blev det sedan ett hett bad för att tina upp, svinkallt ute ju! Och sedan mys i den nyköpta morgonrocken.

Nu är det strax läggdax även för mig.

Hoppas ni haft en skön tisdag trots vädret.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Snygg rock! Gjorde du "pangkakor" efter mitt recept? Skönt att Saga orkade med förskolan efter den påtvingade ledigheten. Kram!

Svar: Tack! Ja dina pagnkakor blev det! Kram
Rebecca Axelsson

2014-05-06 @ 21:55:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback