Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Lika som bär

Tisdagen har rusat iväg med jobb och läromedelsmässa på em. Strax efter fem var jag hemma och då åkte Micke och tränade. Jag och tjejerna struntade i disken och gav oss ut till en lekpark i närheten en liten stund och njöt av det härliga vädret innan det blev kväll. Agnes somnar allt som oftast utan några problem prick klockan sju, så hon var rejält trött idag då hon somnade senare igår och sovit lite oroligt i natt. När hon somnat tog jag tag i disken och städade övervåningen. En minidammsugare till köket står högst upp på önskelistan just nu. Helst en som blöter golvet och torkar det också. Kanske borde uppfinna en sådan eller finns de redan? 2 in 1 liksom.Temperamentsfull dam som har en egen vilja och låter ingen sätta sig på henne. Fick dock goa blöta pussar när jag bar henne hem och det lät som hon försökte säga älskar dig...❤
Fullt pådrag!
Glasögontjejerna.
Lika?

I morgon är det redan onsdag. Påsklovet närmar sig med stormsteg!🐔🐥🐣


Kommentarer
Postat av: Mamma

Fina flickor som blivit lika varandra! Inte bra med för mycket vått på golvet. Har inte Elgiganten dammsugaren du behöver? Är kanske jättedyra? Kram!

Svar: Visst blev dem! Ja Elgiganten får det bli kram
Rebecca Axelsson

2017-04-04 @ 22:46:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback