Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Måndag

Så var det måndag igen och en ny vecka har börjat efter en intensiv helg. Barnkalas för Lova i söndags, två kompiskalas för Saga, fotboll Södra-AIK och övernattande gnagare, fotbollsmatch för Lova, tjejmiddag och playdate och röjning. Ja det sista eftersom vi idag satte igång med att fixa till Agnes rum. I dagsläget är det ju ett allrum som hon har sina saker i utan dörr. Så därför har hon fortsatt sova i mitt och Mickes rum. Men nu är projektet igång. Väggen rivs och det byggs upp en ny så att Agnes rum blir lika stort som Sagas. Ett nytt dörrhål görs till Sagas rum och Agnes får en dörr. I nästa vecka blir det lite tapetsering på varsin vägg sen är det klart. Hoppas på ett bra resultat.Tur Lova fick en bäddsoffa i julklapp. I den sover Saga gott. Annars är det ingen hit att dela rum så tur vi flyttade till större!
Underbart att löpa !

Idag testade jag att ge mig ut och springa när Agnes hade somnat och Lova och Saga fortfarande var vakna. Micke jobbar ju kväll, men det gick alldeles utmärkt. Fantastiskt skönt att de är så stora nu!


Kram!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Verkar som ni haft en hektisk helg! Det verkar bli bra med de nya barnrummen. Kram!

Svar: Vi hoppas på det! Kram
Rebecca Axelsson

2017-04-24 @ 23:17:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback