Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Ny vecka

Fick en rejäl kalldusch i morse när jag var på väg och lämnade barnen. För det första var vi sena och för det andra fick jag ett meddelande av vikarien att hon var sjuk. 

Efter en minut till fick jag ett nytt meddelande, denna gång från elevassistenten att hon också var sjuk. Inga vikarier fanns så fick ta några djupa andetag men sedan gick dagen över förväntan ändå med alla 26 elever. Men bättre start på veckan kunde man haft😜.

På eftermiddagen åkte jag, Saga och Agnes och hämtade Sagas glasögon och sedan åkte vi till en simhall där Saga ska ha sitt kalas på söndag. Vi badade någon timme och sedan var vi inte hemma förrän efter sju. Så det blev en sen middag och sedan läggning. Lova och Micke spelade fotboll under tiden. Glömde ta kort på Saga i glasögonen får göra det i morgon. Hon är jättestolt och de är inte direkt diskreta men men hon är lycklig och det är viktigast!
Svärmor har sytt gardin till oss. Tack så mycket igen!
Älskar ljuset på tidiga kvällarna nu!
Livsfarlig i går eftermiddag på Ikea.
Watch out!
Bus är förnamnet!

Nu Homeland!


Kram!


Kommentarer
Postat av: Miafia

Så fin gardinen blev! Elvira måste brås på sin kusin Agnes, hon river ner allt nu eftersom hon just lärt sig öppna alla luckor och skåp! Bustjejer! Saga är jättefin i sina glasögon! Kram

Svar: De blir nog livsfarliga ihop nu när Elvira lärt sig gå😅😃
Rebecca Axelsson

2017-04-03 @ 22:26:34
Postat av: Mamma

Vilken måndag i skolan du haft! Dåligt det inte finns vikarier! Söta busfröet Agnes och Elvira vilket team! Saga var jättefin i sina glasögon och blev så lik sin storasyster! Kram!

Svar: Ja visst blev hon! Kram
Rebecca Axelsson

2017-04-04 @ 08:20:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback