Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Ekorrehjulet

Snart är tre jobbveckor avklarade och det berömda ekorrehjulet har tagit fart igen. Det är dock en klar fördel att tjejerna är lite äldre nu. Lova tar sig själv till träning två dagar i veckan (snart 3) och hon går hem själv från skolan så behöver inte stressa för att hämta henne. Även på mornarna går de ju själva till skolan och det underlättar mycket att bara behöva lämna ett barn.

Saga går på fritids en del och är ledig en del med det pendlar lite hit och dit. 

Det går jättebra för Agnes på den nya förskolan, men hon har blivit svår att lägga på kvällen. Hon vill att någon sitter hos henne så det har jag gjort nu i veckan. Är väl någon fas eller allt nytt som gjort att det blivit så. Förut har vi bara läst saga och sedan gått därifrån och så har hon somnat inom 10 min. Men det här går väl över också och är inte speciellt jobbigt, hon lägger sig ändå tidigare än Lova och Saga så jag hinner med de också nu när Micke jobbar kväll.

Nähä dags att läsa lite och sen sova.

Kram!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Skönt det fungerar bra för barnen i skola och dagis! Kram!

2017-08-30 @ 22:54:57
Postat av: Mamma

Skönt det fungerar bra för barnen i skola och dagis! Kram!

Svar: Ja verkligen!
Rebecca Axelsson

2017-08-30 @ 22:54:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback