Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Natti natt

Hög tid att sova nu då man är tillbaka i vardagen igen, men det är svårt när msn har många järn i elden. Det har iallafall gått bra idag och det var inte så hemskt som jah tänkte. Men sov rätt dåligt i natt, känns som jag aldrig kom in i någon djupsömn (rädd att försova sig kanske) så är rätt trött nu. I morgon väntar föreläsning 8-16.30 och sedan blodomloppet 18.30, varför börja lugnt liksom? Mina snälla föräldrar kommer och passar kidsen då Micke jobbar. Igår iklädd träningskläder hela dagen och kom iväg och sprang med Lina i Axamo.
Tänkte bada efteråt men det var för kallt!
Vår tur att tvätta matchställen igår, BSK som vann sin match igår.
Agnes på nya förskolan idag. Det hade gått galant!
Inte utan kaninen.
Har beställt namnlappar till Agnes kläder. Första gången jag gjort detta, men verkar grymt smidigt. Valde dit en fjäril då Agnes avdelning heter just fjärilen.

Nähepp sova var det som gällde nu, god natt!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Vad roligt det går bra för Agnes och nya dagiset och att du har klarat av första dagen! Så skönt med märklappar fanns inte på min tid och kommer ihåg att jag hatade sy i alla märkband. Du gör säkert ett kanonlopp ikväll kram!

Svar: Ja det känns som en skön uppfinning! Tack för allt idag! Kramar
Rebecca Axelsson

2017-08-15 @ 09:36:53
Postat av: Miafia

Sötaste lilla Agnesdockan! Skönt att hon verkar trivas på förskolan. Det verkar Vira göra med, hon hade en kanondag på sin förskola idag! Hoppas loppet gick bra! Kram

Svar: Vad kul att Elvira också trivs! Blir så mycket lättare då ju! Längtar efter er! Kramar
Rebecca Axelsson

2017-08-15 @ 21:35:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback