Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Julen

Juldagarna är slut och vi har firat med både Mickes släkt och min. Jag och tjejerna är kvar i Borås hos mina föräldrar några dagar till och njuter av ledighet och mysigt umgänge.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


God Jul

(null)
Från oss alla till er alla en riktigt GOD JUL!

Här är det packat av människor och förväntansfulla barn. Tänk att få fira jul i vårt hus tillsammans med nära och kära, älskart!

Kram!

Jullov

(null)

(null)
Igårkväll hade mina stjärnor sitt julspel för föräldrar. I år var de bara med i kören, nästa år när de är treor är det roller med repliker som gäller! Min mamma och pappa var barnvakter och sov över här för idag var det Lovas tur med julspel. Alla fyror håller i detta och Lova var berättare och klarade det galant. Ett jättefint julspel som jag lyckades gå på med. Sedan skyndade jag till jobbet för att jobba kortdag och gå på jullov halv ett. Nu är det ledighet fram till 8 januari. Halleluja! Jag har varit så trött se sista veckorna. Behöver verkligen ladda batterierna nu. 

På eftermiddagen lekte de stora hos kompisar i stan och jag passade på att julstäda när Agnes sov. Sedan julhandlade vi när jag hämtat tjejerna så skönt att det är klart. I morgon behöver jag fixa några småsaker innan Micke börjar jobba sen är vi nog redo för invasion och JUL så mysigt!

Önskar er fina stressfria dagar!

En vecka kvar

(null)

(null)

(null)
Ja om en vecka är det Julaftonskväll och dagen barnen väntar på. Iallafall vår mellantjej hon längtar nog mest! Agnes har tyvärr åkt på riktigt otäcka höstblåsor. Munnen och händerna är värst så hennes jullov blir extra långt! Mem vi klarar oss nog utan vab för Micke jobbar kväll gott det. En vabdag på 1,5 år har jag och Micke har inte många fler.

En lite tidig julklapp till mig själv blev en ny telefon. Min hamnade ju i sjön i somras och abonnemanget var slut nu så då slog jag till. Saga får också en i julklapp men den har hon tjänat ihop till själv tack vare jultidningarna.

Ha en fin julvecka! Kram🎅🏼🎄🤶🏻Julkänslor

(null)

(null)

(null)

(null)
Ja julkänslorna infinner sig verkligen i år tycker jag beror nog mycket på snön skulle jag tro. Sen går det lite väl fort. 10 dagar kvar till dopparedagen idag. Alla julklappar är i stort sätt inhandlade så förhoppningsvis kan jag bara njuta nu dessa dagar innan. Så var det inte direkt förra året. Vi fick ju nycklarna till huset den 21:a så var lite kaosartat förra året. Då hade vi inte någon julgran men nu i år är det annorlunda. Idag köpte vi nämligen en fin Kungsgran som står grön och grann här och ännu mer julkänsla nu så klart!

Håller tummarna att vi slipper magsjuka i år också den kom ju nämligen på juldagen förra året och det var inte över förrän nyårsdagen. Så julen förra året blir nog lätt att slå haha. I år ska vi dessutom fira i vårt hus. Så himla skönt att slippa åka någonstans. Sen blir huset fullt den 23 december men det ska bara bli kul!

Nu är det snart dags för några timmars sömn och sedan kör vi fredag i morgon.
Trevlig helg!

Kalas

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Idag har vi kalasat. 19 personer blev vi och ja det var fullt hus. Och jag som tycker vi bor större nu haha. Men det var mycket trevligt att ses och jag fick nya handdukar och träningskläder. Barnen har så kul ihop och passade på att åka pulka ute en lång stund nu när snön kom. 
Tack alla för att ni åkte långt och firade mina och pappas 99 år som vi fyllde ihop.

Nu taggar jag för ny vecka, bara 9 dagar kvar att jobba sedan väntar jullov🎅🏼🤶🏻

Kram!

32

(null)

(null)

(null)

Fredag den 8 december och jag har födelsedag. 32 år ung. Jag blev firad på morgonen med dukad frukost, sång och paket av min fina familj. Sedan blev det jobb och idag firade vi Nobeldagen så det blev fin middag med efterrätt passande att fylla år idag. 

Igår hade Agnes luciafirande 07 på morgonen och Saga på kvällen. Mycket trevligt. Sagas var fantastiskt, hon sjöng högt och läste en vers. 

På söndag ska jag ha kalas så morgondagen går nog åt till lite förberedelser, men idag njuter jag av min dag!

Kram och trevlig helg!

December

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Första advent i går och tiden springer fram. Om mindre än tre veckor är det julafton. Och lägger man på en vecka till så är det nytt år. Det här året har gått så snabbt, tänk att vi snart bott ett helt år i huset. Helt galet! Fast samtidigt känns det som om vi alltid bott här konstigt det där.

Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig i tid. Sov alldeles för lite förra veckan och jag tycker det sitter i än trots att det varit helg.

Kram!