Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Tisdag

Idag har mamma och pappa passat våra barn på eftermiddagen då Micke åkte till jobbet. De kom dock redan på förmiddagen och har myst hela dagen. Saga hade en läkartid på Ryhov så efter det passade de på att äta lunch på "Raggmunken". Jag blev hämtad av pappa strax innan halv fem och efter maten tog jag med mig mamma på en tur till Habo och butiken Per och Lisa som hade kundkväll ikväll och 20% på allt. Det var ganska dåligt med storlekar dock men ett par nya jeans fick jag med mig hem. Har faktiskt inte köpt jeans sen i somras i Kungshamn måste vara rekord haha!
Lunchen
En sliten morfar
Testar Pulz
Supersköna!

Nu blir det lite tv-tittande innan läggdags.


Kram!


Agnes 1,5

Idag var det dags för 18 månaderskontrollen på Bvc. Micke följde med henne och det gick jättebra framtill sprutan haha. Hon är en riktig pratkvarn och lär sig nya ord varje dag. Tror lätt att hon kan över 30 ord nu. Nyaste för henne är att säga "tack för maten", så söt är hon när hon säger detta. Annars kan hon alla fröknars namn på förskolan och flera barn, sina kusiner, mormor, morfar, sin familj och hon själv. Hon kan säga katt, tiger, docka, vagn, tack, hej, hejdå, dricka, tåg, lastbil, buss, skor, strumpa, blöja, mage mm. Hon följer sin kurva fint och väger 12,5 kg och är 84 cm lång. Hon väger mindre än Lova vid samma ålder (12,8kkg) men mer än Saga (12.1 kg). Dock är hon kortare än båda sina systrar. Lova var 88 cm lång och Saga 85 cm lång när de var 1,5 år gamla. 


Nu har jag precis sett Homeland så nu blir det sängen. I morgon är förskolan stängd så mina föräldrar kommer och passar främst Agnes.

Kram!Lite nytt

Blev visst lite mer än bara fönstershopping idag. En uteplats klar. Här ska jag dricka mitt morgonkaffe på sommarlovet☕️☀️

Hann med en löparrunda med Anna i förmiddags.
Ser ni Agnes?
Helt ok enligt mig, bara några kuddar som saknas.

Helgen

Solig och skön helg med hopp om våren har vi haft. Blir sugen på att börja kolla utemöbler nu, vi har ju helt plötsligt tre uteplatser att möblera så småningom!


Alvine skötte sig exemplariskt igår på dopet och Agnes blev feberfri så vi kunde åka allihop kul!


Fredagkväll med Spåret
Lek i en lekpark på lördagfm
Fina familjen med min syster som gudmor
Gammelmormor på plats. Som för övrigt höll tal på fikat. 15e barnbarnsbarnet för henne.
Kusinligan
Så fin och god tårta
Spring i benen efteråt
Ny karriär?

Nu ska jag köra Lova till en kompis i stan och fönstershoppa lite sen är det städning av taekwondolokalen😱.


Kram!


Torsdag

Snart är en vecka efter ledighet redan gjord och det går ju vansinnigt fort! Redan marsmånad på onsdag nästa vecka. Månaden då Lova fyller 10 år 😱 och Saga 7 år, vad hände?


På lördag är det dags för dop för min brorsdotter Alvine. Tyvärr har Agnes fått feber nu ikväll så får se om hon piggnar till innan lördag. Lova och Saga och Micke är också rejält förkylda, Micke är nog värst så han kunde vabba i morgon utan några större protester.

Häftigt pyssel på fritids. Kreativ tjej absolut!
Kunde inte motstå detta när jag hittade det i frysen. Olgas hallonlakritsglass!

Idag har jag annars varit på utvecklingssamtal med Lova. Och därifrån gick vi stolta som bara den. Vilken duktig tjej vi har! Hoppas hon fortsätter likadant även till hösten då hon börjar mellanstadiet😱. Nationella proven drar i gång om två veckor, spännande!


På kvällen sen tränade jag bodypump och nu ska jag se senaste Homeland innan John Blund kommer. I morgon skulle vi haft middagsgäster men nu när Agnes fick feber fick vi ställa in...

Kram!


Hår

Den osminkade sanningen

Måste säga att jag äntligen börjar bli nöjd med längden på mitt hår. Det har tagit tid att spara ut men nu känns det ganska perfekt faktiskt. Ska iofs klippa mig om två veckor men hoppas hon bara tar topparna.😱


Annars har dagen rullat på. Vi cyklade hemifrån 06.30 var riktigt jobbigt idag med motvind! Jag jobbade till 16.30 och sedan gick jag på ett yogapass direkt så var inte hemma förrän 18.30 idag. Hann träffa de små en liten stund iaf. Agnes var helt slut och somnade sju, precis som igår. I natt sov hon 19-06 utan ett pip så antar att det tar på krafterna att vara tillbaka på förskolan igen. Hon är inte ledsen när jag lämnar längre ser bara lite sur ut, otroligt skönt!

Nu ska jag sova några timmar, i morgon är det redan onsdag!

Kram!


Vardag igen

Så var det måndagkväll igen och vi är tillbaka i vanlig vardag igen. Idag var jag dock föräldraledig på förmiddagen då Agnes hade tid på ögonmottagningen. Hon har fortfarande ett brytningsfel men de gör inget åt det utan kollar igen på bvc vid 4 årskollen. Antingen har det växt bort då eller så behöver även hon glasögon. Saga ska till samma ställe i slutet på mars också så får se vad domen blir för henne. Lova har ju glasögon på grund av ett brytningsfel, men de tror kanske att det växer bort så småningom.


Min kollega är fortsatt sjukskriven så jag jobbar med en vikarie som förhoppningsvis är hos mig ett par veckor nu. Tror det tyvärr dröjer länge innan min kollega är fit for fight igen. Inte jättekul vårtermin men men får ta en vecka eller dag i taget så ska det nog gå bra.

Hur söt?
Ser så världsvan ut tycker jag.
De e bare åk!
Skidor var ju skoj! Ta med mig nästa år igen!
Triss⛷⛷⛷
Idregänget 2017
Skön löparrunda efter allt godisätande!

Önskar er en bra vecka!


Kram!


Snart slut på ett underbart lov

En vecka går tyvärr alldeles för fort, i morgon är det sista dagen här i Idre sen väntar färd hemåt igen och det sköna sportlovet är tyvärr slut. Vi har haft fantastiska dagar med många skratt och härlig skidåkning. Speciellt tack till mamma och pappa som skött både barn och hushåll! Utan er hade det inte varit en så härlig vecka. Kul också att få åka utför med min syster. Nästa år hoppas jag att även min bror och hans familj är med. Vilket gäng vi blir i såfall! 


Ingen mer drabbades av magsjukan än Agnes och morfar så det får vi vara tacksamma över. Agnes är dock inte helt återställd i magen än men matlusten börjar komma tillbaka.


Kram!


Idre fjäll

Vi har haft fantastiskt tur med vädret här i Idre denna vecka. Strålande sol sen vi kom fram i söndags. Tyvärr har dock både Agnes och morfar drabbats av magsjuka. Agnes började med lös mage när vi kom fram i söndags och kräktes tre gånger i går. Så antagligen har hon fått med sig något från förskolan. Stackars pappa som åkte på det med. Återstår att se om någon mer drabbas...


Härlig skidåkning har det blivit iaf och goa kvällar i stugan med trötta kroppar.

Magisk utsikt
Eskil går i skidskola
Renen Aske blir kanske smittad av Agnes???😷😆

Kram!


Fjällen

Så är vi på väg till fjällen och Idre för en veckas sportlov. Ska bli underbart!


Än så länge går det smärtfritt. 7.30 kom vi iväg och stannade första gången strax innan 10 och sedan lunchstopp i Mora strax efter 13. Nu har vi bara lite drygt 10 mil kvar och Agnes har somnat så tror inte vi behöver göra något till stopp. 

Underbara vinter.
Minnen från Vansbro när tjejklassikern genomfördes 2013.

Kram!


In i kaklet

Slut. Som. Artist. Japp det är jag. Väldans tur att det är fredag i morgon och sedan lov.  Jobb 12 timmar utan rast och knappt 6 timmars sömn några dagar rimmar illa. Lite får jag ju skylla mig själv men det är så mycket på jobbet nu när min kollega blivit sjukskriven. Jag är överallt och ingenstans. Men alla 19 utvecklingssamtal är klara nu så det är lovely. Fick ju göra några extra men nu är det klart!


Någon som sett sommaren? När vi kommer hem från fjällen vill jag ha åtminstone vår!

Ge mig värme!

Kram!


En bra måndag

Superskönt att inte börja förrän 9.00 idag och dessutom sitta och lyssna hela dagen. Vi fick en lugn morgon hemma innan skolan började så bästa starten på veckan. I morgon är det samma upplägg, I like it!

I morgon kväll ska jag och Lina gå på smygförvisning av 50 shades, kul mitt i veckan. 


Kram!


Hektiskt!

Ja den här veckan går väl inte till historien som den bästa iaf inte arbetsveckan. Men helgen har varit kul med afterwork, besök av mamma och pappa och sedan min syster och hennes barn som var här lördagmorgon till söndagkväll. Yoga fredagsmorgon 6.15
Inte lätt att få ett bra kort...
I morse sprang jag en runda igen härligt att komma ut när Micke jobbat kväll hela veckan

Nu kör vi sista veckan innan fjällen. Är dessutom på kurs mån-tis så go vecka tror jag på.


Kram!