Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Torsdag

Snart är en vecka efter ledighet redan gjord och det går ju vansinnigt fort! Redan marsmånad på onsdag nästa vecka. Månaden då Lova fyller 10 år 😱 och Saga 7 år, vad hände?


På lördag är det dags för dop för min brorsdotter Alvine. Tyvärr har Agnes fått feber nu ikväll så får se om hon piggnar till innan lördag. Lova och Saga och Micke är också rejält förkylda, Micke är nog värst så han kunde vabba i morgon utan några större protester.

Häftigt pyssel på fritids. Kreativ tjej absolut!
Kunde inte motstå detta när jag hittade det i frysen. Olgas hallonlakritsglass!

Idag har jag annars varit på utvecklingssamtal med Lova. Och därifrån gick vi stolta som bara den. Vilken duktig tjej vi har! Hoppas hon fortsätter likadant även till hösten då hon börjar mellanstadiet😱. Nationella proven drar i gång om två veckor, spännande!


På kvällen sen tränade jag bodypump och nu ska jag se senaste Homeland innan John Blund kommer. I morgon skulle vi haft middagsgäster men nu när Agnes fick feber fick vi ställa in...

Kram!


Kommentarer
Postat av: Annicka

Wow!
Vilket fritids, vilken duktig tjej och framför allt: vill också haaaaaa glass från Olgas!

Svar: Du vet att du är välkommen närsom!😃
Rebecca Axelsson

2017-02-23 @ 22:22:14
Postat av: Mamma

Förstår ni är stolta över duktiga Lova.❤mysiga kort på Saga med kamrat. Hoppas ni frisknar till!😅😍

Svar: Tack! Kram
Rebecca Axelsson

2017-02-24 @ 15:29:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback