Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Blåst och sol

En vacker solig dag har det varit idag men det har blåst lite väl mycket och gör än. Annars hade det varit badväder men hoppas blåsten ger med sig och att solen stannar. De stora tjejerna har lekt hos kompisar idag så bara Agnes som varit hemma, men hon var iväg med Micke och kompisar i Stadsparken ett tag så jag har varit själv lite. Och för en gångs skull bara var jag. Satt i solstolen på balkongen och läste och lyssnade på sommarpratare och slumrade. Lovely!
Agnes fyller ju år ganska snart och vi funderar på något i trädgården.

Barnen klagar på att det inte finns något att göra på tomten så något behöver vi fixa men frågan är vad? Denna hade ju både gunga, rutschkana och sandlåda men kanske blir alldeles för stor på vår lilla plätt. Studsmatta har grannarna så känns onödigt och lekstuga känns både för stort och mycket jobb. I-lands problem jag vet☺️


Kram!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Vi kan vara med och betala till lekutrustning i trädgården. Bättre än en massa leksaker (finns ju redan en uppsjö) i födelsedagspresent kram!

Svar: Vi får se om vi hittar något bra, tack för det! Kram
Rebecca Axelsson

2017-07-04 @ 10:26:01
Postat av: Lina

Du kan väl be din kära man att snickra ihop ngt läckert 🛠🔧⛓ tar få timmar 🤣😂

2017-07-04 @ 15:49:41
Postat av: Lina

Du kan väl be din kära man att snickra ihop ngt läckert 🛠🔧⛓ tar få timmar 🤣😂

Svar: Haha årets skämt!!🤣🤣
Rebecca Axelsson

2017-07-04 @ 15:49:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback