Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

I Love Hjo☀️💦

En fantastisk härlig dag med goda vänner har vi haft. Vi hade så trevligt i Hjo att vännerna sedan stannade på spontangrill och lämnade Bankeryd först 22.30. Så en hel dag tillsammans. Älskar semester och ledighet och känner att jag aldrig mer vill jobba i dagsläget haha. Men det är klart jag ska, men njuter verkligen av det kravlösa livet utan tider att passa och lektioner att planera.



Agnes körde lite fotbollsträning innan vi åkte.
Handboll med?
Magiskt!
Bestämd?!
Fridfullt.
Medhavd lunch.
Girls💕
Groupie men Agnes gömmer sig tyvärr...

I morgon åker Micke österut och är borta till måndagkväll. Jag och tjejerna drar nog västerut på lördag-söndag så får vi lite sällskap.


Kram!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Vilken härlig utflykt ni verkar ha haft! Hela gänget ser ut att trivas så bra ihop och ni är så fina allihopa! Agnes är så härlig när hon visar upp sin bestämda sida. Än har du många dagar kvar att njuta av sommarledigheten😀🌞😍

Svar: Tack du är snäll! Ja visst är det så! Ses i morgon kram
Rebecca Axelsson

2017-07-07 @ 07:15:53
Postat av: Ida

Så härligt! Ni får komma till Varberg om det blir badväder 😉

Svar: Tack! Ja det vore ju något ☺️😊
Rebecca Axelsson

2017-07-07 @ 19:13:05
Postat av: miafia

Vilka fina och härliga sommardagar ni haft allihop! Jättefina bilder! Ska bli härligt att se Agnes och Elvira ihop om Agnes nu är arg - Vira blir så arg när hon inte får som hon vill att det mesta kastas och sedan kastar hon sitt huvud mot något!! kram

Svar: Blir kul att se bilder från Frankrike! Haha vilken fin kombo de blir ihop då haha! Ses i morgon! Kram
Rebecca Axelsson

2017-07-07 @ 21:59:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback