Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Sista juli

Två veckor kvar av mitt sommarlov sen är det vardag igen och jag längtar inte ett dugg. Inte än iaf. Hoppas det känns ok om två veckor har ju varit ledig länge men det ger mersmak. Sen vet jag att när man väl är på jobbet igen så är det ju kul och dagarna går fort, ekorrehjulet börjar snurra. Men det är så skönt med zero krav och måsten så njuter dessa två veckor och hoppas de går långsamt!

Trädgårdshjälparen👩🏼‍🌾
Matchande systrar.
Elvira och co har varit på besök i helgen. Blåbär är en favorit hos henne med.
Agnes är inte riktigt så här mycket större som kortet visar, men det skiljer nästan ett huvud på dem.
Våffellunch.
Micke träffade kompisar på östkusten istället.
Löpning i går.
Idag har de lekt med grannarna från klockan 15-21. Första gången Saga också hängde på. Det roliga är att detta syskonpar också heter Lova och Saga, men den yngsta heter Lova och den äldsta Saga. Vad är oddsen?
Agnes på väg hem från lekplatsen med kanin och vovve i vagnen.

I morgon ska vi åka och bada på eftermiddagen med Anna och co. Axamo blir det och så ska vi nog försöka hinna ta kort till tidningen på Agnes. Förra året fick vi ju ändra födelsedag till 28 augusti då vi glömde ta kort i tid🙀.Kram!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Så härliga sommarbilder på fina barn kram!❤️🌞 🍴

Svar: Kram!
Rebecca Axelsson

2017-08-01 @ 14:12:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback