Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Kors i taket

Klockan är 20.43 det är tisdagkväll, Micke jobbar, barnen sover och jag har krupit ner i sängen. Redan. Kors i taket. Kommer aldrig i säng innan halv elva i vanliga fall men idag är jag helt slut. Måste vara pollenallergin som slagit till med trötthet. Lova nyser något kopiöst så nu har vi fått börja knapra tabletter igen. Från snökaos till pollenallergi på 8 dagar. 


Har en envis huvudvärk också som förhoppningsvis försvinner med rejält med sömn. Jobbet är fortfarande me alone med klassen (har ju en stadig vikarie till påsk alltid något) min kollega blir nog borta resten av terminen känns det som så bara att bita i det sura och ta en dag i taget. Inget drömår att komma tillbaka till efter föräldraledighet direkt att jobba för två en termin men men. Sånt är livet. Det är en härlig klass med många goa barn som ger mycket positiv energi men hade ju varit skönare att dela på ansvaret med någon.

God natt!


Goa lilla Saga. Då 4 år snart 7 år. What????

Kommentarer
Postat av: Miafia

Och Eskil snart samma ålder som Saga på bilden. WHAAAT!!

Svar: Haha tanken slog mig när jag skrev detta! Ha en mysig dag i Varberg i morgon! Kram
Rebecca Axelsson

2017-03-14 @ 22:11:38
Postat av: Mamma

Sitter Saga i bilbarnstol från Florida resan? Redan 7 år tiden går fort Kram!

Svar: Childseat the american way!
Rebecca Axelsson

2017-03-15 @ 22:15:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback