Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Freyay

Idag har dagen snurrat extra snabbt känns det som. Efter lämning 7.20 så var jag på jobbet till 8.50 och kastade mig i bilen för att hinna till min tid på vårdcentralen hos en sjukgymnast. Där träffade jag en jättebra tjej. Hon märkte att jag har skolios (sned ryggrad) och min högersida är högre än vänster. Jag fick göra lille nackövningar och efter att ha tittat upp och ner ett par gånger knakade det till ordentligt och då förstod hon att en kota satt fel. Så förhoppningsvis rättade den sig till nu så kanske min stelhet försvinner. Efter det höll jag på att svimma blev akut illamående och var tvungen att ligga ner. Det gick dock över snabbt. Jag ska göra lite övningar nu framåt och så skulle hon höra av sig nästa vecka.


När jag var klar blev det gasen i botten på bilen igen då min klass skulle åka buss till en konsert, men jag hann precis ich slängde mig in i bussen. Min elevassistent tog hand om klassen medan jag var borta så det gick bra.

Konsert med Majas alfabet
Sommarvarmt och en kaffe i solen på jobbet med hopp om färg på spirorna!
Vad det är vackert ute nu!

Efter jobbet hämtade jag Agnes och Lova och när vi kom hem hade min syster och barn kommit och hämtat Saga. Mellanmål och lite lek och sedan var det dags att köra in till stan. Saga behövde köpa två presenter (kalas i morgon och på söndag) Micke behövde klippa sig och jag skulle på aw med mammagänget.


Vi år gott och drack lite prosecco men sedan blev jag hämtade av min syster strax efter åtta och så blev det lite godis i soffan.
Men nu är jag helt slut och ska sova. I morgon firar Mickes jobb 20 år så då ska vi på ståhej där på dagen och på middag på kvällen. Mamma och pappa kommer också och är barnvakter på kvällen.

Kram


Kommentarer
Postat av: Mamma

Vi får hoppas att du nu kan få ordning på din rygg! Kram!

Svar: Ja nu är det helt borta så skönt! Tack för allt kram
Rebecca Axelsson

2017-05-20 @ 21:46:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback