Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Nackspärr from hell

Jag har haft ont på högra sidan av nacken sen i lördags av oklar anledning. Kanske för att jag bar tunga påsar i torsdags men vet inte säkert. Idag på jobbet trodde jag att jag skulle få gå hem för det gjorde så ont att jag nästan började gråta. Men en räddande kollega hade diklofenak i väskan så efter en sån blev jag människa igen. Nu på eftermiddagen fick jag ta en Ipren för värken igen. Massage eller en kiropraktor skulle jag nog behöva. I morgon får jag ta med egna värktabletter om det fortsätter. Så jobbigt när det gör ont från skuldran och upp till huvudet och blir huvudvärk av det också. 


Känner att jag längtar extra mycket efter ledighet och sommarlov nu. Har varit en tuff termin och det känns lite som min bensin tagit slut nu. Men får hoppas energin till jobbet kommer tillbaka, inte skolavslutning förrän 16 juni. Ska försöka lägga mig i tid ikväll. För mycket jobb och för lite sömn är ingen bra kombination.

Annars har vi fått hjälp i trädgården från min mamma och pappa idag. Tusen tack! Och tack för att ni hämtade barnen och fixade middag, lyx i vardagen!

Nu hoppas vi på jordgubbar, smultron och hallon trots snö i dag whaaaaaat??!!!

Kram!Kommentarer
Postat av: Mamma

Hoppas din nackvärk är bättre imorgon! Det var en rolig dag för oss. Bjöds på god lunch av Micke tack! Kram!

Svar: Tack, det går nog sakta med säkert åt rätt håll! Kram
Rebecca Axelsson

2017-05-09 @ 21:35:13
Postat av: Ida

Inte konstigt du får nackspärr så mycket som du har runtomkring dig! Ta hand om dig!

Svar: Haha! Det ska jag! Kram
Rebecca Axelsson

2017-05-10 @ 06:32:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback