Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Och så kom tröttheten

Pollen har ju fullständigt exploderat lika förvånad blir man varje år. Jag är dessutom extremt trött för tillfället måste väl ha med allergin att göra tänker jag. Det och slutet på terminen gör nog sitt. Känns som jag skulle kunna sova i 24 timmar i sträck...


Ljuvliga dagar ute är det iaf och det glädjer mig liksom glada barn. Snacka om att barnen gjort ett uppsving med skolbytet. Nya skolan ligger ju precis vid ett utebad så Lova får bada på idrotten och ibland på fritids. Det kan inte gamla skolan konkurrera mot! På tal om Lova var vi föräldrar inbjudna på samtal om nationella proven igår. Och vilken tjej. Hur bra som helst har det gått. Nästan felfri rakt igenom både på svenskan och matten, typ 16 prov. Så kul att det går så bra! Idag hade både hon och Saga fått träffa sina nya lärare och Lova sin nya klass (de mixas nu när hon börjar mellanstadiet). 


Bara några få sidor kvar... äntligen har inte varit en bokmal på sistone direkt. Typ första boken i år🙈

Kram!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Förstår ni är stolta föräldrar till duktiga Lova! Tyvärr får vi väl önska regn så polleneländet lägger sig! Kram!

Svar: Kram!
Rebecca Axelsson

2017-05-24 @ 08:31:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback