Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Vab

Igår när jag skulle lägga mig hostade Agnes så att hon tappade andan. Det var så läskigt. Stackarn som inte fick luft även om det var ett kort ögonblick. Hon fick sova mellan oss istället sen och snacka om virvelvind, men ingen mer hosta med andningssvårigheter under natten. Jag ringde vårdcentralen på morgonen och fick en tid på förmiddagen. Doktorn fick lyssna på henne, titta i örat och i halsen och hon var duktig. Han kunde se början till öroninflammation men det är inte säkert det blir något och sen skrev han ut hostmedicin och så ska vi ge näsdroppar. Hoppas det hjälper nu. Har fått i henne medicinen idag utan större svårighet faktiskt.Kul väntrum. När det var vår tur gick hon ut ur besöksrummet och sa näääääe.
Pigg ändå.
Medicin.
Sova upprätt är bäst.
Fördelen med vab.

Vi hade tur och fick klipptid för båda tjejerna i eftermiddags. En till fördel med vab. Det var ett bra tag sen så det var välbehövligt och blev så bra. Saga kapade rejält på längden som ni ser, Lova var mindre modig.


I morgon blir det jobb för mig igen och Micke är hemma. Förskolan är stängd så han skulle varit hemma ändå och skolan har studiedag. Lova ska få vara i sin gamla klass i morgon och det har hon längtat efter. 

Kram!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Så fina flickorna blev! Hoppas ni inte får en så besvärlig natt med hosta! Hon ser ju pigg och glad ut lilla Agnes! Kram!😍

2017-05-30 @ 23:38:23
Postat av: Miafia

Stackars lilla Agnes!! Hoppas hon blir bättre nu, hosta kan vara så segt bara! Tjejerna blev jättefina i håret!! Kram

2017-05-31 @ 22:01:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback