Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Fredag

(null)

(null)

(null)

Fredagkväll och Saga har varit på första discot och Lova är i väg i detta nu. Tur vi hade Agnes hemma hos oss annars hade vi ju blivit barnfria haha.

I morgon väntar kalas för både Lova och Saga och hockey för mig och Saga. Sedan blir det en lugn söndag skönt det!

Trevlig helg!


Söndag

Vi har haft mysigt med kusinerna och barnen har lekt massa. Tåg till bion idag och sedan tåg hem igen var en höjdpunkt. Micke hade höjdpunkter i gårkväll istället då han var på fotbollsgala och fick pris.

Tack för att vi fick låna era stjärnor!


Kram!


Helg igen

Veckorna susar fort förbi och nu är det redan helg igen. Lördagkväll och mina brorsdöttrar sover över här i natt. Ja, två av de inte den minsta som är under året. Mysigt att ha de här. De ligger i myshörnan under trappen och snusar nu efter massa lek idag. I morgon ska vi på bio. Barnens biodag så halva priset på alla filmer, perfekt att tajma in det.


Kram!


Ny vecka

En härlig helg tog slut fort och nu är det redan måndag igen. Det var mysigt att umgås och äta gott, tack för att ni kom Annicka och Lisa.


Nyttigt att vara ifrån familjen lite också. Jag längtade verkligen efter alla fyra i går sen!

En god gärning.
Löpning på lördagmorgon.
Häng på stan.
Prosecco 🥂
Buss in till stan på kvällen.
God tapas på AnnaGretas.
Söndagslyx innan familjen kom hem.

Önskar er en fin vecka!


Kram!


Girlsweekend

I går åkte Micke och tjejerna till farmor och jag fick besök av mina fina vänner Annicka och Lisa. Vi hade en mysig fredagkväll och idag har vi varit inne i Jönköping och strosat på stan. Ikväll väntar middag på AnnaGretas, mums!

Girlsweekend

Kram!


Kanel

Kanelbullens dag idag och givetvis ville tjejerna baka igår när faster Sabina var på besök. Jag tyckte de var kul att bjuda klassen på en minibulle idag och de blev väldigt glada. Även tjejerna fick en bulle till frukost idag. Och jag har klämt i mig tre🙈.Nu blir det bok och sen sömn. Har varit på föräldramöte för Agnes ikväll, mycket bra och jösses vad hon utvecklas varje dag. Det verkar verkligen vara en toppen förskola!


Kram!


Första måndagen i oktober

Så var det ny månad och hösten är verkligen här. Nu är det mörkt på morgonen och kvällen. Det var en solig helg men nu idag har det varit riktigt kallt och regnigt.


Jag var på utvecklingssamtal för Saga idag och hon fick massa beröm från läraren, en riktig skoltjej är hon. Kul att höra så mycket positivt från hennes lärare, Micke fick ju höra samma från Lovas lärare förra veckan så det känns superkul att de utvecklas och trivs i skolan.

Myste på eftermiddagen med denna bönan.
Doktor och kock var hon på sitt rum☺️

Nu tittar jag på barncancergalan med tårar i ögonen, denna fruktansvärda sjukdom!


Kram!