Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Måndag

(null)

(null)

(null)

(null)
Agnes tycker att det är lite konstigt att systrarna inte är hemma och undrar när de kommer igen. Jag tycker också det är jättekonstigt att bara ha ett barn. En liten Agnes, det är ju rena rama barnleken. Och nu 19.15 ligger hon redan i sängen och hela kvällen är min. Snacka om skillnad mot när alla tre är hemma, då går det i ett fast jag gillar det. Agnes hade haft en bra dag på förskolan och idag fick overallen följa med, nollgradigt både på morgonen och typ när jag hämtade 16.30. 

Vi åt god risotto och sedan tog vi ett varmt bad tillsammans. Nu blir det lite varm choklad för röstens skull och sedan bokläsning. Läser tredje delen av Sofie Sarenbrandt, Tiggaren nu, riktigt spännande böcker som syster och mor tipsat om.

Kram

Kommentarer
Postat av: lina

Så go hon är Agnes. Ja de måste kännas tomt när systrars Axelsson är iväg och lilltjejen undrar vart de har tagit vägen. Gå hon och pratar om de då på sitt gulliga vis? 🎃😍 härlig badrock hon har.
Stor kram!!

Svar: Haha ja hon pratar för fullt och undrade så vart de var haha! Kramen
Rebecca Axelsson

2017-10-30 @ 21:14:24
Postat av: Mamma

Söta Agnes!❤️❤️

Svar: ❤️
Rebecca Axelsson

2017-10-31 @ 17:57:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback