Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Fullt upp

Ber om ursäkt om det finns någon/några trogna lösare för att det är så dålig uppdatering här inne. Har lite för mycket i livet just nu för att hinna med och skriva här inne flera gånger i veckan tyvärr. September måste vara den mest hektiska månad på året med alla möten hit och dit. Iaf för oss lärare. Eget föräldramöte, tre föräldramöten för barnen, 19 utvsamtal och sedan barnens tre och allt samtidigt typ😅.


Hoppas på bättring så småningom have faith!


Joggingrunda när Saga gjorde sista träningen för säsongen.
Är det höst eller höst?
Stolt!

I morgon kör vi en hel dag på Liseberg, varför ta det lugnt när vi ändå har jobbat in farten lixom?!🤣


Kram!Kommentarer
Postat av: Mamma

Förstår inte att du orkar med allt! Men hoppas ni får en fin dag på Liseberg! Fin bild på söta Saga! Hoppas du får en lugnare vecka! Kram!

Svar: Tack fina!💕
Rebecca Axelsson

2017-09-24 @ 07:57:03
Postat av: Ida

Hoppas ni får en rolig dag idag! September är hektisk! Synd att Saga slutar. Nyra skulle behöva se en träning.Synd vi inte hinner till er under säsongen. Jag tycker hon ska börja men hon är skeptisk :) kram!

Svar: Ja det var ju typiskt, hoppas hon får testa på någon gång sen! Kram
Rebecca Axelsson

2017-09-24 @ 08:18:14
Postat av: Miafia

Jag förstår att du inte hinner skriva så ofta just nu! Hoppas ni har en toppendag på Liseberg och att du får lite lugnare veckokvällar snart! Kram

Svar: Tack fina!💕
Rebecca Axelsson

2017-09-24 @ 12:54:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback