Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Mitt i veckan

Kort vecka med eleverna denna vecka då vi har Ufa dag (studiedag) både i morgon och på fredag. Det betyder planering, diverse möten och jobb till 16 för mig. Ändå lite skönt, behöver inte fixa en massa inför morgondagen och det är gott. 


Är glad över att jag ni haft 17/19 utvecklingssamtal, otroligt skönt att bocka av det. Sen fick jag idag veta att jag kommer få en ny elev i klassen om någon vecka. Ett barn som kom till Sverige 11 augusti i år. Ja ni hör ju, hur ska detta gå?? Blir något att bita i minst sagt. 

Nu inväntar jag Lova som varit på fotboll. I morgon går de i skola som vanligt men Micke och Agnes är lediga. På fredag är både skolan och förskolan stängd så då är Micke hemma med dem tills jag slutar. Tror de skulle till Skövde badhus, det lär bli succé, mycket folk kanske då många skolor har planeringsdag men men.

Kram!


Kommentarer
Postat av: mamma

Verkar vara en helt okey vecka! Kan inte vara lätt med nya elever som kanske inte ens kan svenska språket. Fattar inte hur myndigheterna tänker. Kram!

Svar: Kramar!
Rebecca Axelsson

2017-09-27 @ 20:27:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback