Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Påsken 🐣

(null)
Hand i hand


(null)
Eskil och fotboll i full fart!


(null)
Påskkärringar


(null)
Påskäggsjakt


(null)
Godis!


(null)
Premiär för Agnes med godis.


(null)
Lite lekar


(null)
Jag satte nog😂


(null)
Träff?


(null)
Sötagänget


(null)
Sötis!


(null)
Micke kom till oss under dagen och åkte hem tidigt på söndag så det var seriepremiär igår.


(null)
Finaste


(null)
11 minuter före kaskadspyan!


(null)
Hemma och bakning på g?


(null)
Vart e pappa?


(null)
Långpass idag gott!


(null)
Vårkänslor!


(null)

(null)
Glasspremiär ute

Påsken är slut och våren är på ingång istället. Vi har haft en bra helg med lite missöden tyvärr. Min brors familj åkte på magsjuka så de kom aldrig så Saga fick tyvärr aldrig sova över i Varberg. På eftermiddagen på påskafton kräktes Saga utan förvarning och var dålig i flera timmar och kräktes flera gånger. Vi stannade dock eftersom det inte var lönt att sitta i bilen och kräkas. Vi åkte hem igår förmiddag istället och än så länge har ingen drabbats och Saga är pigg igen. I natt har det gått 48 timmar så håller tummarna att vi andra slipper.

Idag har vi njutit i solen och varit på cykelutflykt till Vättern. Där hände också ett missöde då Lova envisades med att gå på isen och sedan druttade i med ena benet. Tur att det inte blev värre och förhoppningsvis lärde hon sig en läxa! Hon och kompisen fick cykla hem igen men jag, Saga och Agnes var kvar ett tag till. 

Nu väntar lediga dagar på hemmaplan så skönt! Potträning med Agnes är påbörjat idag. Hon har haft trosor hela dagen och kissat på sig en gång och i pottan en gång. Men sen har hon inte kissat mer. Två gånger på en dag känns väldigt lite. Får se till så hon dricker ordentligt i morgon. 

Kram!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Fina bilder från en trots allt mysig påsk! Verkar som om bara stackars Saga blev sjuk och de som tyvärr fick stanna kvar i Varberg. Kram!

Svar: Om det ändå vore så haha! Kram
Rebecca Axelsson

2018-04-03 @ 14:13:44
Postat av: Miafia

Håller ned mamma, jättemysig påsk tillsammans med er trots allt! Kram

Svar: Visst var det!
Rebecca Axelsson

2018-04-06 @ 23:37:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback