Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Varför inte?

(null)
Glad tjej som varit på förskolan igen efter lovet. "Det är roligt på förskolan mamma"💕


(null)
Mindre glatt och roligt!

Mitt halsont blev bara värre och värre. I natt kunde jag inte sova då jag var tvungen att gå upp och spotta för att jag inte kunde svälja mitt egna saliv, det gjorde för ont. Jag ringde till vårdcentralen på morgonen och fick en tid på eftermiddagen så orkade jobba nästan full dag idag. Provet på halsen visade halsfluss och början till halsböld. Förhoppningsvis hjälper penicillinet nu så jag slipper böld, då måste det skäras i halsen...😫 Det gör fortfarande extremt ont, har aldrig i hela mitt liv haft så här ont i halsen förut, kan knappt äta något men är hungrig! Hoppas på att penicillinet börjar värka nu så jag snart mår bättre och hoppas att jag inte smittar familjen! 
Nu får det vara nog med sjukdomar hemma hos oss! Helt galet ju! Något nytt varje vecka!😩

Kram!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Vilket elände med din onda hals! Du blir säkert hjälpt av Tikacillinen. Hoppas det är slut på infektionerna nu när våren gör sitt intrång! Roligt att söta Agnes trivs så bra på förskolan! Kram! 🙏❤️

Svar: Tack mamma!💕
Rebecca Axelsson

2018-04-11 @ 09:26:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback