Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Yrsel

(null)
Både Lova och Agnes är feberfria idag så skönt. Nu är det dock jag som är dålig men det kan bero på märket i pannan. Slog huvudet ordentligt igår när jag tog fram vårkläder. Och idag har jag varit yr och orkeslös. Var tvungen att vila när Micke var på träning men barnen lekte och Lova började förbereda lunch. Tycker jag mår bättre nu så hoppas att det bara är slaget mot huvudet och inte magsjuka. Barnens kusin fick det i natt, men det måste ju nästan vara en ny smitta kan väl inte smitta efter 100 timmar??

Idag fyller min morfar 95 år! Tyvärr får han fira på sjukhuset då han blivit inlagd efter kräkningar även på honom i en veckas tid. Hoppas du repar dig morfar! Grattis också till min syster som också fyller år idag! Tråkigt att du fick vabba på din dag!

Kram


Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja tråkigt att Maria inte fick fira lite födelsedag med oss. Morfar Allan mådde bättre idag när vi firade honom utan tårta och annat gott på lasarettet. Hoppas ditt huvud känns bättre! Lätt hjärnskakning kanske😢😥😰

Svar: 😀💕
Rebecca Axelsson

2018-04-05 @ 18:54:53
Postat av: Ida

Krya på er allihop! Magsjuka kan ha inkubationstid på upp till en vecka även om det är vanligast att det är max 5 dygn... Nu får alla ta och bli friska!

Svar: Ja nu verkar det vara över iaf! Kram
Rebecca Axelsson

2018-04-06 @ 06:17:57
Postat av: Miafia

Tack för hälsningen! ❤️❤️❤️ Kan ju bara skratta åt alla magsjukor 😂😂

Svar: 😂
Rebecca Axelsson

2018-04-06 @ 23:40:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback