Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Back at work

(null)

(null)

(null)
Ja, äntligen var jag på jobbet igen. Kändes faktiskt så, inget vidare att vabba. En eller två dar går väl an men fyra, nej tack! Lite halvrörig dag blev det när jag inte riktigt har koll på hur mycket som gjorts under veckan, men blir nog ordning på allt i veckan.

Vi gick ut och åkte pulka när vi kom hem runt fyra efter att vi lämnat Lova på handboll. Saga ville så gärna. Agnes ville inte så gärna utan stod och surade de fem åken som Saga åkte. Sen skulle hon inte gå hem heller utan stod kvar själv ett tag när vi började gå. Tålamod! 

Nu är Micke i Sverige igen, men är nog inte i Bankeryd förrän vid nio så Agnes får träffa honom i morgon efter förskolan. Lova håller sig nog vaken tills han är hemma mer ovisst om Saga gör det. Det ska bli skönt att vara fem hemma igen. Det är ju det bästa med livet- att dela det med någon!

Kram!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Kallt men fint med den vita snön. Agnes vill själv bestämma hur det ska vara😅❄️Saga håller sig frisk och stark som gillar utelivet🤗 roligt att Micke är hemma igen!💞

Svar: Absolut! Egna viljor. Härligt med han hemma igen! Ses till helgen!
Rebecca Axelsson

2018-02-06 @ 08:55:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback