Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Ett gott skratt

(null)

(null)

Så är vi fem hemma igen och det är underbart! Idag jobbade jag dock länge, var på jobbet 7.30 och lämnade det 17.30 men vi hann träffas allihop i någon timma iaf innan Agnes la sig. Hon och Saga hade blivit så glada när Micke hämtade dem idag. Lova träffade honom redan i gårkväll och då fick han världens största kram tror jag. 

Jag fick mig ett gott skratt i morse då jag lämnade Agnes. Jag sa till personalen som jag lämnade henne till att idag kommer hennes pappa och hämtar och de har inte setts på nästan två veckor så det blir nog ett glatt möte. Då svarade hon att hon fått reda på att han var fotbollspelare varpå jag säger ja precis han har varit i Barcelona. Då utbrister hon va i Barcelona? Och tror att han spelat i klubblaget och är en riktig gigant! Jag får förklara mig och säga att han varit där på träningsläger inget annat. Haha så kul det kan bli! Det gjorde min dag! Och första utvecklingssamtalen gick som en dans. Endast 17 kvar...😁
I morgon kör jag en repris av dagen på jobbet.

Kram!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Skönt att ha ”fotbollsspelaren” hemma! Han var ju efterlängtad !🤗😂kram!

Svar: Absolut! Kram
Rebecca Axelsson

2018-02-07 @ 09:16:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback