Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Första vabruari✅

(null)

(null)
Jag steg upp tidigt i morse och gjorde mig i ordning för jobbet. Strax efter halv sju försökte jag väcka Agnes och ta tempen. 37,7 visade den och jag kunde inte med att lämna henne idag även om det just då kändes som en kantboll. De stora gick till skolan och Agnes somnade om till nio! 18.45-09.00 sov hon alltså i natt dock lite halvvaken några gånger under natten/morgonen. Jag mailade min förberedda planering till jobbet, så skönt att jag gjorde en. Gör ju detaljplaneringar på dagar 7.30-13.10 så blir ca två dataskrivna A4 papper som inte görs i en handvändning tyvärr. Fattar inte hur man ska fixa det när man själv är sjuk, typ magsjuk liksom. Därför känns det nästan jobbigare att vara hemma än gå till jobbet krasslig tyvärr. Hade hellre sett att jag haft jobb att ta igen än planerat det för någon annan faktiskt. Men men så är det. 

Agnes har inte varit pigg idag utan haft runt 38 grader och hostat och varit slö och knappt ätit. Hon sov i nästan två timmar sedan också, men efter det var hon piggare och åt och på kvällen var febern nere på 37,5. Jag är hemma i morgon också och hoppas på jobb på måndag igen. Micke kommer inte hem förrän måndagkväll men håller tummarna att hon piggnat till tills dess och att ingen annan drabbats. 

Kram!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Hoppas idag och helgen gör att Agnes frisknar till ordentligt! Inte lätt att göra en massa jobb hemifrån! Tur att det snart är en vecka ledigt för dig. Kram😅😍

Svar: Tack idag har det varit mycket bättre! Kramar
Rebecca Axelsson

2018-02-02 @ 08:51:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback