Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Massa snö❄️

(null)

(null)

(null)
I natt hade det snöat och yrt en hel del. Tror att det lätt kom 2-3 dm och jag fick skotta ut bilen tidigt och köra på oplogade vägar då Lova skulle samlas 8.30 i hallen 5 min bort. Där bestämde de att ställa in dagens match, de tyckte inte det var någon bra idé att köra till Eksjö i detta väglag och det är jag tacksam över. 
Vi lekte ute i snön istället och sen kom faktiskt min kusin och hennes dotter på besök. Hennes söner spelade fusball i Jönköping och lillasyster var mer sugen på att leka med Lova så hon stannade här ett par timmar faktiskt. Kul då dessa två bara lekt typ en eller två gånger innan och senast för 2,5 år sedan. Det skiljer bara ett halvår på de så de lekte som om de inte gjort annat, kul det där. Vi bestämde att vi får hälsa på dem i sommar och fiska krabbor, de bor nämligen utanför Göteborg vid havet. Jag har ju närmare 20 kusiner och tyvärr rätt dålig kontakt med alla och vi lever utspridda men kul när man får till träffar även om det är lite ålderskillnad mellan vissa.

Mellon såg vi sedan hos Anna och hennes tjejer och vi åkte inte hem förrän det var slut så sen läggning av alla barn. Förhoppningsvis sover de länge i morgon. Lova ska samlas 10.30 i morgon och då väntar hemmamatch som vi tänkte titta på. Sedan måste jag jobba lite, dags för utvecklingssamtal i veckan som kommer och känner att jag inte hunnit förbereda mig och missat endel nu när jag vabbat, men förhoppningsvis sover Agnes en sväng i morgon så jag kan komma ikapp lite. Endast en vecka att jobba sedan har jag och barnen sportlov. Vi ska vara hemma och åker inte till fjällen förrän vecka 10, längtar dit!

Kram!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Det blev ju en rolig dag för er! Roligt att Lova fick träffa Elsa igen! Saga tycks gilla snön hoppas den blir kvar under lovveckan! Kram! ❄️❄️💞

Svar: Vi håller tummarna för det! Kram
Rebecca Axelsson

2018-02-04 @ 09:07:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback