Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Nu vet vi

(null)

(null)

Agnes hade lika ont i morse och ville inte gå ur sängen. Jag åkte till jobbet och ringde 1177, de bad oss i sin tur ringa till vårdcentralen och det gjorde Micke och fick tid hos dem vid 10. Det var efter uppmaning från 1177 att kolla hennes armar om hon har lika ont på bägge sidor som Micke märkte att Agnes vänsterarm bara hänger. Att sträcka upp bägge armarna vid på och avklädning gjorde väldigt ont på henne. Och på vårdcentralen kollade de armen och axeln och skickade remiss till röntgen. Jag åkte upp med henne när mina elever slutat för dagen och efter en stunds väntan på röntgen innan vi blev inkallade blev vi skickade till akuten när plåtarna var klara utan att veta något. Där väntade vi dryga timmen innan vi fick träffa en läkare som konstaterade att nyckelbenet var brutet. Så otroligt skönt att veta vad det var! Det kommer att läka av sig själv om ca 4 veckor och hon ska försöka ta det lugnt de veckorna. Så ingen skidåkning för henne, men hon är nog den i familjen som är minst ledsen för det som tur är! 


Kram


Kommentarer
Postat av: Mamma

Stackars lilla gullock! Skönt ändå få förklaring till hennes beteende! Tråkigt att de inte såg det vid första läkarbesöket! Hon har säkert bra läkegenskaper så är nog snart helt okey kram!❤️❤️😥

2018-03-02 @ 08:04:50
Postat av: Linus

Tycker det är märkligt att de inte såg detta på akuten.Tänker på vid frakturer och när Hilma bröt armen..hon använde ju inte den då heller.Hoppas på ett snabbt tillfrisknande på lilla hönan. Ha en riktigt go vecka i backen.

Stor kram

PS. Jag är ingen robot =)

Svar: Ja visst är det lite konstigt! Tack kompis! Kram
Rebecca Axelsson

2018-03-05 @ 11:14:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback