Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Träning

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Rejäla träningspass blir det varje dag. Tack vare att Agnes bröt nyckelbenet åker jag ju längdskidor något som jag egentligen aldrig gillat. Men det har varit riktigt kul faktiskt. Roligast utan pulkan dock, vilken skillnad! Lite drygt 4 mil har det blivit hittills och i morgon ska vi åka långpass på 15 km så 5,5 mil på 6 dagar plus utförsåkning 6 dagar blir bra träning denna vecka. Idag åkte även Micke, Lova och Saga längd. Lova åkte på bra med Micke, men Saga gillade det inte alls så hon körde bara några varv runt stadion medan övriga åkte 8km. Jag har tyvärr skadat mig lite. Åkte på skoskav av längdpjäxorna första dagen så fick byta skor men skoskavet var ju redan där, stort som en gammal femkrona. Aj! Det gör fortfarande ont, speciellt när jag åker längd trots nya skor. Och inte nog med det så åkte Micke över mina skidor när vi gått av liften och stod och planerade vilken backe vi skulle ta ner. Jag ramlade och vred knät illa så har käkat Ipren och haft bandage på och kunnat åkt hyfsat ändå. Ingen annan har dock skadat sig och håller tummarna att vi klarar sista dagen bra i morgon! Sedan är det redan hemfärd igen på lördag. Varför går det så fort?

Kram!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja vi har fått mycket träning och haft det roligt ihop. Skönt att få så mycket frisk luft i lungorna. Mysigt att få med Lova ut i spåret, Tack för fin vecka! Kram!⛷❄️❤️

Svar: Det är vi som ska tacka!
Rebecca Axelsson

2018-03-10 @ 20:12:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback