Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Badmonster

(null)

(null)
Dessa två badar gärna ihop minst en gång i veckan. Badkar är verkligen användbart när man har småbarn!

Kram!

I morotslandet

(null)

(null)

(null)
Det går åt rätt håll med mina bihålor så jag tänker mig jobb i morgon. Agnes är fortfarande snorig och hostig men tror hon får testa att gå i morgon, feberfri har hon ju varit hela tiden. Idag har Micke varit hemma med då han kom hem sent i natt efter bortamatchen och hade fotbollsträning på eftermiddagen. Så idag har jag verkligen kunnat kurera mig. Fördel med att inte orka något är att jag plöjt fyra böcker, snart fem, alla Sofie Sarenbrant. Idag blev det ju härlig sommar igen så satt ute i solstolen efter lunch. 

Lite nätshopping blev det också i helgen då jag var väck och höstskor till mig kom idag. Lovas kommer nog snart och Saga kan förhoppningsvis ärva skor från Lova. Agnes fick nya när hon fyllde år. 

Gott med egna morötter nu till middagen skördade av Agnes.

Kram!


Hemma

(null)
Andra dagen som jag är hemma för egen sjukdom från mitt jobb som jag jobbat på i 6 år. Första gången var första året och då låg jag däckad i magsjuka och nu alltså förkylning. Var på vårdcentralen, men fick inte penicillin utskrivet men kortisontabletter och till kvällen började jag må lite bättre. Agnes har varit hemma med mig idag, hon är feberfri men vrålförkyld och hostar på nätterna. I morgon är vi också hemma så hoppas jag på jobb på onsdag igen.

Dagen har mest tillbringats i soffan, Agnes fick se hur mycket tv hon ville och jag fick läsa. Helt orkeslös efter vårdcentralen. 

Kram!

Aaaaaajjj!

(null)

(null)
Det där badet gjorde inte susen utan öppnade upp för bihåleinflammation. Fy fan rent ut sagt vad ont jag har nu! Hela ansiktet värker och huvudet känns som 100 kg. Om jag kunde ta bort det från kroppen skulle jag göra det utan att tveka.

Micke fick åka om apoteket på vägen hem från fotbollsjobbet idag och köpa diverse saker som jag fått rekommenderat bland annat den lilla sprutan... men vet i fasen om jag inte behöver penicillin ändå, tycker inget har hjälpt hittills men det kanske tar några dagar. Fy så jobbigt i såfall. Jobb i morgon är nog uteslutet men orkar inte skriva en planering heller... Agnes är supersnorig också och skulle nog behöva vara hemma med... 
Läsa bok orkar jag lite iaf och nu har jag förflyttat mig från soffan till sängen. Idag får Micke sköta rubbet från att han kom hem är glad att jag orkade de 5 timmar han var iväg idag.

Kram!


Lördag

(null)
Vaknade i morse mer förkyld än någonsin. Blev bad i eftermiddags men känner mig snarare sämre. Bihålorna börjar göra ont nu🤧😩


(null)
Orkade en kvällspromenad till Vättern.


(null)

(null)

(null)

Får försöka vila mig hela dagen i morgon med och förhoppningsvis bli av med skiten. Femte veckan nu helt galet!

Kram

Check

(null)
Passa på när man ändå är kvar på jobbet.

Idag har jag avverkat min klass föräldramöte, det sjätte för mig och idag var det nog första gången som jag kände mig helt avslappnad utan någon nervositet. Det gick jättebra så skönt att checka av det.

Jag stannade kvar på jobbet och kom ut på en löparrunda före mötet, skönt att få det gjort före kvällen. Förra veckan var jag på Sagas föräldramöte och i morgon är det dags för Lovas. Får ta med mig Agnes då Micke jobbar, men hon sköter sig nog...☺️ September är full av diverse möten. I början av oktober är det dags för alla utvecklingssamtal också. 18 egna att hålla i och så barnens tre😅.

I morgon ska jag till tandläkaren, var två år sedan men hoppas på finfina tänder som jag brukar ha👍👍 håller tummarna för det!

Kram!


Fullt upp

(null)
Igår var det åter dags för loppis hos mamma och pappa. Massa barnkläder sålda och mycket folk tack vare bra väder.


(null)
Lite rikare och vi tog en löprunda. Jag nöjde mig med 11 km men Mia körde 15 km🙈


(null)
Söndagen spenderades på bästa sätt.


(null)
Halvtaskigt väder men nästan bara lite duggregn och mest uppehåll och noll köer i stort sätt så helt perfekt faktiskt!


(null)
Agnes roliga kramar🤣


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
De flesta vågade Valkyria flera gånger dessutom. För mig räckte det att titta på☺️


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Lova hade tur! Förra året vann hon oreo. Saga har vunnit kexchoklad på Gröna Lund för längesedan och jag och Micke vann Marabou på Gotland med med Agnes i magen. Men toblerone är nog favoriten!


(null)

(null)
Ute på eftermiddagen idag efter jobb och förskola.

Kram!


Fotbollshelg

(null)
I lördags var det dax för fotbollscup för Saga. Fyra matcher blev det och hon hade så kul!


(null)

(null)

(null)

(null)
Idag började jag dagen med en joggingrunda, men det var tungt. Jag är fortfarande rejält förkyld, vägrar ge med sig!


(null)

(null)
God frukost i härliga vädret idag. Sol och 21 grader, verkar bli likadant i morgon!


(null)
Fotbollsmatcher för Lova idag. Vinster i båda två!


(null)
Cykelutflykt.


(null)
Mata änderna.


(null)
Och gunga såklart!

Dags för sängen nu, nu vecka i morgon igen!

Kram!