Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Helg

Vi har haft fredagsmys hela kvällen med chips, godis och film. Lova bäddade åt sig själv i soffan och ville testa att sova där, men efter ett tag kom hon på att det nog var skönare att somna i sängen så det gjorde hon strax innan Idol skulle börja.


Här har gjort det mysigt i soffan.

Idag fick jag ta med mig hennes nappar från förskolan och posta i väg även de till tomten. Det var inga problem, så förhoppningsvis är hon helt nappfri nu. Hon har inte sovit på förskolan i veckan utan bara vilat ändå, så jag tror inte att det kommer att ha en så stor betydelse att de är borta. Tycker att det har fungerat superbra när hon bara har vilat på förskolan utan att somna så jag hoppas att det fortsätter. Personalen har själva sagt att hon somnar  om hon är trött men hon verkar inte vara det utan är nog mogen för att vara vaken hela dagarna numer.

Något annat positivt som också hänt är att hon gjort nummer två på toaletten nu. I ett halvår har hon varit torr, men fortsatt att göra nummer två i blöja, men nu verkar det som att det håller på att vända. På förskolan verkar det fungera bättre, där har hon tydligen sagt till personalen att "mamma tycker att jag ska bajsa i toaletten för det gör stora flickor". Hihi, hon är för söt. Här hemma har det hänt ett par gånger, men oftast vill hon inte och säger att hon inte behöver längre och då brukar jag ge henne en blöja och då kommer det direkt. Känns som vi är på rätt spår nu iaf. Kan ju vara skönt att bara köpa blöjor till bebisen sen istället, de där blöjorna kostar ju en hel del. 

Nu ska jag sätta mig i soffan igen jämte M och kolla på Twighlight. M mår förresten mycket bättre idag och har nästan inte haft ont alls, skönt! I morgon blir det en tripp till Lager 157 för oss får se om M orkar följa med. Min mamma, pappa, syster och Robert ska också dit, så vi tänkte göra en heldag i Gällstad, trevligt!

Ha en skön helg!Hur fan visste du det?

Kvällen har spenderats med våra vänner Markus och Lina. Det blev mackor, varm choklad, ägg, köttbullar, kladdkaka och glass, så behöver inte säga mer än att jag är proppmätt! Gott var det iaf, Lina du är en stjärna på att baka! Hon hade bakat en kladdkaka till mig eftersom hon tyckte att jag behövde det nu när jag får slita lite extra med en invalid i hemmet:)Lova provar kryckorna!

Lina hade med sig ett spel, riktigt roligt var det, men en del frågor var helt omöjliga att kunna. Men det var mycket trevligt att sitta och spela en stund. M fick skratta en massa och det behövde han. Stackarn sitter ju mest på soffan hela tiden så snart får han väl sitt eller liggsår...
Kompisarna!

Nu ska jag alldeles strax gå och lägga sig. I morgon ska jag plugga på grupparbetet och ett seminarium. Jag sitter nog i skolan ett tag, känns som att jag får mer gjort där nu när M är hemma. Sen på kvällen är det fredagsmys och Lova ska få hyra en film, börjar bli en vana....

God natt!

Avbokat och klart!

Nu är resan avbokad och vi får alla pengar tillbaka, tacka vet jag Nordea och visakort! I och med att vi betalade resan med visa, ingår det avbeställningsskydd och vi får allt tillbaka då M har läkarintyg. Det kommer nog dröja ett tag dock, papper ska skickas in och skrivas under, men sen så ska pengarna komma, tur det. Annars hade jag nog fått åka utan M, med någon annan, men det hade inte känts rätt. Det var ju en resa menad för oss, som vi båda betalt tillsammans. Lova däremot säger att jag och hon ska åka själva, "Pappa du får inte följa med, jag och mamma ska åka själva!"

Vi hoppas på att ev komma iväg i januari istället, v 1, men jag måste kolla upp exakt vilken vecka jag kommer att vara i då, för försäkringen täcker bara till och med v. 28 och jag tror att jag kommer att vara precis på gränsen. Ska kolla upp det nästa vecka då vi ska på Ultraljud och får ett exakt datum. Kommer vi inte i väg i januari får vi väl åka till sommaren eller nästa höst med två barn istället. Idag känns allt bättre iaf och den värsta besvikelsen har gått över.Leka koja är skoj!

M här hemma mår inget vidare, stackarn! Han har haft sitt livs värsta natt och haft så himla ont så att han till och med har kräkts. Jag kontrade då ganska snabbt med att säga att under Lovas förlossning kräktes jag mer än 8 gånger och det berodde inte på att jag mådde illa, utan av smärtan! Inget medlidande här haha. Nä, jag skoja bara, jag tycker verkligen synd om honom och lider med honom.

Han var tvungen att sova på soffan eftersom han tyckte att vår säng var för låg. Tror att han ropade på mig 5-6 gånger i natt, då jag var tvungen att hjälpa honom! Men man ska ju älska varandra i nöd och lust haha! Han knaprar värktabletter hela tiden och ligger mest i soffan och kan bara vara uppe och gå korta sträckor, typ till toaletten. Får hoppas att det bara kommer att bli bättre och bättre nu.

Lova ska snart läggas här, idag hade hon inte sovit på förskolan, så förhoppningsvis är hon trött. Jag har endel att plugga innan jag ska se på Greys så jag hoppas på att hon somnar snart. I morgon är vi lediga från skolan fast vi ska sitta med ett grupparbete som ska vara färdigt nästa fredag. Det kommer nog gå bra.

Ha en skön kväll!

Shit happens!

M har opererats idag, jag och Lova körde honom till Ryhov halv åtta i morse och han fick åka hem halv åtta ikväll. Operationen hade gått bra, de lyckades rädda minisken, så det var jätteskönt. Han har dock en stålskena längs hela benet som ska vara kvar i sex veckor! Så tyvärr, tyvärr blir det ingen resa för oss. Fy fan vad besviken och arg jag är! Den här resan bokade vi redan i mars så jag har verkligen sett framemot den hur länge som helst. Första resan med hela familjen skulle det bli, så det känns verkligen jättetrist! M kan inte böja benet och flygningen kan öka riskerna för en blodpropp, så det finns inget att göra åt det, typiskt!


Invalido!

Usch, jag tycker allt känns väldigt tungt just nu, men får väl vara glad för att han kommer att bli helt återställd och kan börja träna igen om två månader, men ingen rolig start på hans semester direkt! Lilla Lova tycker att han ser rätt rolig ut och hjälper till med kryckorna. Fast på sjukhuset var hon nästan lite rädd för honom när hon såg honom först med sjukhuskläder och benet i högt läge. Att få in honom i bilen var inte heller det enklaste, men det gick.

Storhandling, hämtning/lämning på förskolan, städning, matlagning, tvättning, tankning, bad/läggning/toalettbeskök av Lova - ja allt sånt är upp till mig nu, ingen skillnad mot förrut haha. Jo, det kommer nog kännas att man lever ihop med en invalido efter ett tag...

Nu måste jag plugga lite innan det är dax att sova, jag är verkligen helt slut! God kväll!

Operation

Min stackars M fick svaren på röntgenbilderna idag och måste opereras i morgon. Minisken är typ av och måste antingen pusslas ihop eller tas bort, så i morgon bitti får han ligga under kniven! Det är ingen stor operation och rehabiliteringen är relativt kort, så det är ju positivt. Sen kunde ju inte skadan komma lägligare heller nu när säsongen är över. Vår resa ska nog inte ligga i farozonen, får han gips, (som jag inte tror) får vi väl göra som i Sällskapsresan och sätta honom i en rullstol och kalla honom Invalido!

Jag och Lova ska köra honom till sjukhuset i morgonbitti innan det är dax för förskola och skola. Sedan får vi antagligen hämta honom på eftermiddagen och se i vilket skick han är.

En rolig nyhet är att det nog blir en resa till London för oss i december. M vann ju två flygbiljetter i en bortamatch nyss, så då tänker vi passa på nu innan bebisen kommer. En ännu roligare sak är att min syster och hennes Robert också ska följa med! Shit vad skoj vi kommer ha bland allt folk i värsta julhandeln i London! Som det ser ut nu åker vi den 18e till den 20e december, så det är verkligen precis innan jul. Men då är jag ledig från skolan och M är nog träningsledig och barnvakt till Lova är redan fixad.

Det blir första gången som vi båda är ifrån lillan, men det kommer säkert gå bra. Hon kommer ha hur kul somhelst hos mormor och morfar. Men det skulle inte förvåna mig om hon kommer vara arg och tillbakadragen när vi kommer tillbaka, som min kusin Karl var när min moster och hans pappa åkte iväg till New York och gifte sig över en helg när han var lite drygt två år gammal. Han ville inte krama de och var sur på de en bra stund och kände väl sig lite överlämnad. Men, men det här är ju verkligen en chans som det känns som man måste ta och det ska bli så skoj!

Nu ska jag fortsätta att läsa i Din kompetenta familj och lära mig lite mer om barnuppfostran, kurslitteraturen orkar jag inte ge mig in på än... Den nya kursen Specialpedagogik verkar hursomhelst bra och intressant. Det enda sega är att jag missar två obligatoriska moment när vi är bortresta, så de måste jag ta igen till våren när kursen går igen, men men så är det, tänker njuta av resan iaf.

Trevlig kväll!God morgon måndag

Har precis varit iväg med Lovas förskola på teater på min skola. Det var en teater på ca 15 minuter som var på barnens nivå, så den uppskattades mycket. Det var roligt att vara med och se de sitta stilla och tysta som ljus på golvet. Jag följde med de tillbaka till föskolan sen innan jag cyklade hem igen. Börjar ju inte skolan förrän klockan 13.00, men måste lämna Lova innan, eftersom hon annars missar lunchen och skulle komma dit mitt i vilan.

Läste precis det härJnytt och det var ju positivt. Kan ju hoppas att de kommer att komma överrens innan vi åker utomlands, skulle vara skönt att ha det klart. M är väl dock inte helt säker på att han vill stanna, utan han har väl lite att välja mellan, men det löser sig alltid och förhoppningsvis snart.

Nu ska jag nog sätta mig och läsa lite, innan det är dax att laga lunch, pasta och köttfärsås tror jag att det får bli idag, har lite idétorka...

Hoppas ni har en bra start på veckan!

Fröken Gullock

En riktigt grå och regnig dag har nu blivit kväll. Man blir ju nästan deprimerad av detta vädret, får vända snart tycker jag! Vi har mest varit inne hela dagen, skönt att vi kom iväg till badhuset iaf, det var riktigt skönt att bada i 27 gradigt vatten. Lova njöt och hade hur kul somhelst!


Gullock och M har byggt en koja.

Lova som varit vaken hela dagen igen, somnade strax efter klockan sju, hon behöver verkligen inte sova på dagarna mer. Även om hon är vaken hela dagarna blir det inget gnäll och hon är ändå inte trött förrän vid halv åtta tiden, så får nog säga det till personalen på förskolan.

I morgon ska jag följa med Lova och hennes förskola på en teaterföreställning på min skola, som förskolestudenterna ordnat. Det ska bli skoj att se och visa henne min skola, även om hon redan har varit där någon gång förut. Jag går nämligen eftermiddag i skolan i morgon 13-16, så då är jag fri på förmiddagen.

Nu ska jag snart mysa i soffan till Love Actually, ta hand om er!


En händelserik lördag

Min lördag började med sovmorgon till strax efter nio, tack M. Otroligt skönt att ligga och dra sig i sängen! Sedan åkte vi iväg och storhandlade och efter det tog jag och Lova en cykeltur till Alex. Vi skulle bara lämna två fribiljetter till matchen, men när vi kom dit bjöd Lisenvåfflor, tack så  mycket! När jag och Lova kom hem från cykelturen hade min mamma och pappa redan kommit med lunch som vi åt. Mamma hade med sig min gamla bondgård, som Lova satte i gång att leka med.


Lek och lek, allt skulle plockas in, ordning och reda!

Vi var allihop och kollade på matchen sedan, som slutade 3-3, lite snörpligt då Södra var det bättre laget, men släppte in för enkla mål.


Plockar i ordning efter matchen.

Vi hann bara med ett snabbt ombyte innan det var dax att bege oss ut i kvällen. Jag körde och först var vi hemma hos en i laget på lite förfest, men sedan bar det av till Hotell John Bauer och en god middag.


Anna och Crille.


M och jag.

Alla lämnade hotellet strax efter elva och begav sig vidare mot Karlssons där de bokat ett viprum. Jag körde hem då, så mina föräldrar kunde ta sig tillbaka till Borås i natten. Allt hade gått jättebra med Lova, inga problem alls, skönt!

Nu ska vi ha en skön söndag, M har dock träning(!!) klockan 17.00, men innan dess får vi passa på att mysa. Vi ska precis bege oss till badhuset nu och plaska lite!

Ha en bra dag!

Fredagsmys med lilla familjen

Idag har M och Lova varit lediga. Jag var med andra ord ensam om att gå upp klockan sju och det var rätt svårt när sängen är varm och två sötisar ligger och snarkar och gossar! Jag snoozade i en kvart, sedan fick jag bråttom, var tvungen att vara klar på en halvtimma för att komma i tid till skolan. Jag hann och innan jag skulle gå var både M och Lova vakna och tittade på Bolibompa i sängen, eller Lova tittade och M låg under täcket och kudden och försökte somna om.

Jag var färdig i skolan strax innan tolv, (redovisningen gick bra och vi blev godkända, skönt med ännu en godkänd kurs!) och mötte upp M och Lova som var på stan. Vi käkade lunch på Twin ihop och sedan åkte M i väg till sjukhuset för att röntga sitt knä och jag och Lova gick hem, men stannade och hyrde en film på vägen och köpte lite godis.


Jag och du mamma måste ta kort samtidigt!En av mina gamla favoritfilmer, den var nästan lika bra som jag mindes den.

M har inte fått några provsvar än, men tyvärr ska han inte stå i morgon, sista matchen. Istället sitter han med oss på läktaren och kollar. Tråkigt för honom, men det verkar inte vara något superallvarligt och det är ju alltid positivt.

Min mamma och pappa kommer vid tvåtiden i morgon och har med sig lunch från mitt favoritcafé i Borås, Orion. De gör världens godaste kycklingsallad där så det ska bli gott. Sedan tror jag att det är middag och fest nere på John Bauer hotell runt sjutiden, så man hinner väl bara hem och byta om innan det är dax att åka, då matchen inte är slut förrän kvart i sex. Det blir nog inga problem för mina föräldrar att vara barnvakt åt Lova, hon längtar redan och har sagt att "Jag ska stanna hos mormor och morfar sen, så kommer du och pussar på mig sen mamma".


Nu väntar mina älsklingar i soffan på att jag ska komma och också ha lite fredagsmys med de. Det blir Idol och Skavlan och ev en Johan Falk film, får se om vi orkar...
Trevlig helg!Skumbad

Det skvalpar från badkaret, Lova och M badar skumbad och myser! Jag är nyss hemkommen från en dag i skolan. Idag var vi ute i Habo och hade vår lektion. Allt gick jättebra, bättre än vi trott, så det var skönt! I morgon är det redovisning för vår klass och sedan är den här kursen slut. Inget höstlov för oss dock, utan en ny kurs börjar på måndag!


Jag är otroligt glad över att vi har en lägenhet med badkar. Så härligt att krypa ner i nu på hösten och vintern.

Tänk att det redan är fredag i morgon igen, veckorna går verkligen fort! På lördag spelar Södra sin sista match för säsongen och sedan är det middag på kvällen för laget och alla respektive. Mina föräldrar kommer och ska vara barnvakt åt Lovis så att vi båda kan gå. Det kommer nog bli trevligt och det brukar bjudas på god mat nuförtiden. Första året som vi var med, bjöds det på pyttipanna, men de har verkligen höjt standarden sedan dess som tur är!

Nu väntar en lugn kväll i soffan med lite tvtittande!

Kram

Trevlig eftermiddag

Eftermiddagen blev lyckad med god mat och trevligt sällskap. Barnen lekte och var sams för det mesta. Vi var fyra vuxna och fyra barn så det var fullt ös. Vågar knappt tänka på hur det kommer att vara nästa år då tre av oss mammor har en till...


Vill du ha en clementin mamma?Lova & Alex lekte att de satt i en koja. Tror att Lova är lite småkär i Alex!


Filip passade på att kolla in Lovas böcker och fann en NallePuh bok som han var nöjd med.
(Tyvärr kan jag inte ta bort de röda ögonen än...)


M kom hem vid halv sju och då var det dax för gästerna att gå och hem och för mig att powerwalka med Lina. Det var skönt och man blev genast piggare! Nu sitter jag och tittar lite på Greys samtidigt som jag förbereder mig inför morgondagen.

Hoppas ni också haft en bra dag!

Eftermiddagsfix

Idag kom jag hem från skolan redan vid elva, otroligt skönt. Nu är klockan snart två och jag har inte suttit still sen jag kom hem. Har varit i gång med att förbereda middag och efterrätt till kompisarna som kommer nu i eftermiddag och städat och tvättat, fullt ös med andra ord. Snart ska jag i väg och hämta Lova, som även idag cyklade till förskolan. Jag ska bjuda på lite kycklingsallad och köttbullar och makaroner till barnen, så det blir väldigt basic.

Barnens favorit efterrätt är nog chokladbollar!

Vid halv sju ska jag och Lina ut och powerwalka och sedan blir det en lugn kväll med lite planering och övning inför morgondagens lektion.

Hoppas ni har en skön onsdag!

Desperate Housewifes

Idag på morgonen hade jag två sömntutor brevid mig i sängen. Fick väcka båda två strax innan åtta, då Lova skulle vara på förskolan halv nio. M var hemma idag, då knät fortfarande inte är som det ska. Jag och Lova cyklade i väg på varsin cykel till förskolan och skolan. Det är så roligt att se henne cykla själv. Hon är dock inte så duktig på att bromsa, så i nerförsbackarna får jag hålla i henne.

Jag slutade skolan strax efter lunch och har haft en skön eftermiddag. M hämtade Lova och jag och hon passade på att vara ute en stund på gården medan M stod för middagen. Pappas senapsbiffar med potatis och sås, mumma!
På kvällen åkte vi iväg och handlade, då kylen på något sätt länsas dag för dag...

Nu håller Lova på att somna och jag ska snart sätta mig i soffan med en skål popcorn och titta på Desperate Housewifes. I morgon ska vi bara träffas på förmiddagen med studiegruppen, så skönt. På eftermiddagen kommer Lovas kompisar Alex och Olle och deras mammor och leker. På kvällen sen tror jag M och laget skulle till Olearys och titta på fotboll, men för mig blir det som vanligt en lugn hemmakväll.

Ha en trevlig kväll och tänd en massa ljus i mörkret, det ska jag!


En måndag med skador

En ny veckas första dag är snart till enda och det har varit en fullspäckad dag. Vi satt med vårt grupparbete och jobbade på rapporten 9-14.30 och blev faktiskt klara, skönt. I morgon ska vi träffas igen och gå igenom lektionen som vi ska hålla på torsdag och göra en powerpoint presentation för övriga kursdeltagare.

Jag hämtade Lova när vi var klara och vi cyklade hem i regn. Lova hade precis varit i slagsmål med en yngre flicka på hennes avdelning och var ledsen. Hon hade rivmärken både på handen och kinden som sved ganska rejält. Vet inte varför de bråkade eller om/vad Lova gjorde på flickan. Lova har iaf pratat om detta hela eftermiddagen och varit lite ledsen och sagt, "hon får inte slå mig igen, man får inte det". Stackars barn, ska mobbning börja redan? Nä, jag är säkert på att Lova gjorde något också, det brukar hon göra, hon är inte den som bara sitter och tar emot utan ger mer än gärna igen tyvärr...

M var hemma när vi kom hem, då han skadat sitt knä i gårdagens match och har svårt att gå, fick han sluta från jobbet tidigare. Stackarn, hoppas det inte är något allvarligt utan att han kan stå sista matchen på lördag. Just nu sitter han i soffan med en apparat mot knät som ser ut som en ultraljudsapparat ungefär och den gör ifrån sig tinitusljud varannan sekund...inte alls irriterande!

Jag och Kicki var ute och powerwalkade runt Munksjön vid halvsju med våra gravidmagar. Hon ska ha i februari, men det är hennes första barn, så vi är ungefär lika tjocka! Det var skönt att komma ut, trots att regnet hängde i luften.Magen växer och växer. Så här ser den ut ni i vecka 17. Undrar verkligen var detta ska sluta, kan ju tro att jag ska ha vid jul...Men får väl komma i håg att Lova vägde 4,3kg och denna lär väl inte bli mindre tyvärr...

Nu ska jag snart gå och lägga mig, eller iallafall flytta mig långt ifrån M, can't stand this sound!

Hoppas ni haft en bra start på veckan!

Kontraktet säkrat!

Ja, trots att Södra förlorade med 1-0 borta mot Norrköping idag är kontraktet säkrat för spel i Superettan 2010. Lagen som låg bakom Södra i tabellen förlorade, så det känns otroligt skönt att slippa vara nervös nästa lördag när säsongens sista match spelas. Ms kontrakt går ut i slutet av månaden, men det känns otroligt skönt att det nu är upp till oss om vi vill vara kvar eller röra på oss. Vi trivs ju otroligt bra här i stan, men skulle det komma ett erbjudande som M inte kan tacka nej till, så blir det väl flytt, budgivningen kan börja haha! Ni kan läsa mer om matchen och min M här.

Vi hade en otroligt mysig eftermiddag med Anna, Siri och Ellie. Vi träffades i Friardalen och Anna hade med sig Irishcreme kaffe och nybakta kanelbullar som vi fikade av i solen. Mums!


Siri skojar för Lova som gapskrattar!


Busig tjej!

Vi följde med de hem och blev bjudna på middag, en riktig lyxdag, tack så mycket Anna! Vi stannade dock inte så länge då Lova hade varit vaken hela dagen idag med och behövde hem och läggas i tid. Hon somnade i mitt knä klockan sju. Jag kunde inte säga nej när hon sa att hon ville mysa i min famn...


Tuff brud!


Galen Siri!

M kommer nog hem strax innan nio, skönt när det inte blir så sent. Jag tänker nog sätta mig i soffan nu och titta på Vem kan slå Filip och Fredrik som börjar strax. I morgon ska vi jobba med vårt grupparbete hela dagen, det går nog bra.

Hoppas ni haft en trevlig helg!

Datavirus mm.

Har inte kunnat blogga i helgen, då vår dator åkt på ett virus. Nu är den lagad av en kompis till M, otroligt skönt att det finns datakillar som kan fixa åt en! Några program har dock försvunnit, så tyvärr kan jag inte ta bort röda ögon på korten än.

Helgen har varit jättebra. I fredags hade vi en mysig kväll hos Anna och Crille med god mat, glass, Idol och massa ostbågar! Tack för en supertrevlig kväll!Lördagen spenderade vi en del på stan, vi åt lunch hela familjen på Tortelini. Kan varmt rekomendera det stället, jättegod pasta som passar hela familjen. Vi fick besök på eftermiddagen av Fredrik och Robert Conde, jätteskoj att ses, då det inte blir så ofta längre, då de bor i Kalmar. Vi fikade och åt chokladbollar som jag och Lova bakat. Jag och Lova cyklade även en sväng till A6 då Lova så gärna ville köpa en leksakstelefon som vi tittat på tidigare på stan. Hon ville betala den själv och lovade att hon ska börja bajsa på toaletten eller pottan om hon fick den, det återstår att se... Vi cyklade först ner till stan, men där var affären stängd, så då fick vi cykla till A6 istället. Skönt med motion iaf!
Kvällen var lugn, Lova hade hyrt Den lilla sjöjungfrun som vi tittade på och sen somnade hon tidigt då hon varit vaken hela dagen och jag och M tittade på tv och kom i säng ganska tidigt vi också.Idag spelar Södra mot Norrköping borta klockan 15.00 och tar de bara poäng är det klart att de blir kvar i Superettan även nästa år, så håll era tummar för Södra idag! Jag och Lova ska snart gå ut och träffa Anna och Siri i lekparken och sedan följa med de hem på lite lek, innan det är läggdax.En god lunch fick jag till idag, klicka här om ni vill se receptet, riktigt gott var det!

Ha en fortsatt skön söndag och heja Södra!

Halloween två veckor för tidigt!

I går när jag var och storhandlade passade jag på att köpa en pumpa till Halloween. När jag hade hämtat Lova från förskolan idag satte vi igång och göra i ordning den. Lite väl tidigt kanske men, men, vad ska man annars göra en regnig eftermiddag?


Före


Efter

Lova tyckte det var roligt att måla på den lite, men tyckte att det var äckligt att ta bort allt innehåll. Hon tyckte att det luktade väldigt illa. Resultatet blev bra iaf och nu står den ute och lyser.Precis innan kortet togs fes Lova på pumpan, därav leendet!Favoritkläderna är på, även idag...

Snart ska vi i väg till Anna och Crille och ha fredagsmys, det ska bli mysigt.

Önskar alla en underbar fredag!


Torsdag kväll

En ledig torsdag har flygit iväg och i morgon är det fredag och fredagsmys som Lova lärt sig att säga! Jag fick gjort en hel del på förmiddagen, tvättning, storstädning, storhandling mm. Skönt att få en dag i veckan att komma i kapp lite.

På eftermiddagen följde Anna, Siri och Ellie med oss hem från förskolan. Jag bakade pannkakor som vi alla åt och barnen lekte hela eftermiddagen. Tjejerna fick sina naglar målade och var nöjda, se här.

Lova hade problem att somna i kväll, hon har somnat sent hela veckan, så får nog ta ett snack med personalen på förskolan. Ikväll somnade hon inte förrän strax innan nio och det är lite väl sent när hon ska upp tidigt dagen efter. Tror kanske att hon inte behöver sova på dagen längre, eller så sover hon bara för länge där. Vi får se det ordnar sig, det är ju bara ett I-lands problem!


M och Lova köpte ett par tofflor igår, 50 kr på Eurostop, bara tacka och ta emot.

I morgonkväll är vi bjudna hem till Anna och Crille på fredagsmys. Det ska bli trevligt, blir lätt att man inte kommer iväg på fredagar annars. Helgen annars är ganska oplanerad. M har bortamatch på söndagen, men lördagen är fortfarande oplanerad, skönt!

En stor kram till alla!

Onsdag var det va??

Vi är redan i mitten av veckan, fattar inte hur fort dagarna susar förbi, man gör inget annat än stiger upp och lägger sig typ... Jag har varit så fruktansvärt morgontrött nu med, tycker det är svårt att gå upp när det är så mörkt ute och vill gärna ligga kvar och dra mig i sängen. I går råkade jag stänga av klockan när den ringde och somna om. Tur att Lova vaknade sen, men vi blev ändå lite försenade till förskolan. Jag som tänkt att jag skulle tvätta håret på morgonen fick gå med smutsigt och tovigt hår en hel dag i skolan...

I morgon är jag ledig, ska bli otroligt skönt. Har inget speciellt att plugga heller så det blir underbart. Lova får vara på förskolan ett par timmar ändå, kanske är lite fusk, men hon har så skoj där och jag behöver ändå tvätta och städa och skriva lite på vårt grupparbete.

Nu ikväll blir det väl att kolla lite på fotbollen, men det känns inte speciellt roligt, men kanske, kanske överraskar Malta mot Portugal haha!

Hoppas ni har en bra vecka!


Tuggummi is da shit!

Idag efter förskolan hade jag lovat Lova att vi skulle cykla och köpa tuggummi till henne på apoteket. Det var något som hon verkligen inte glömt, då hon tjatat om detta i flera dagar nu. Och som hon tuggar nu! Lyckan är total! Munnen går i ett och hon ser så kaxig ut haha!


Bamsetuggummi för de minsta.

I dag när vi vaknade snöade det ute och det låg vitt på taken och bilarna, lite mysigt. Men det blev snabbt slask och blåst ute, så det var verkligen inget uteväder. Trots detta vädret skulle Lovas avdelning börja dagen ute. Lova ville verkligen inte vara ute, men de fick med sig alla ut tillslut. När jag hämtade Lova sen på eftermiddagen berättade de att de bara varit ute i 30 min, sen hade alla barn varit ledsna haha, konstigt!

Snart kommer M hem med pizza till hela familjen, ska bli gott så här i tisdagsmörkret. Annars blir kvällen lugn med lite plugg och Desperate Housewifes såklart! I morgon är det åter en heldag i skolan och då ska vi försöka komma i gång med vårt grupparbete på allvar.

Ha en skön kväll!


Vilken lättnad!

Jaaa! Det blev vinst med 4-1 till Södra ikväll, otroligt skönt! Jag vågade knappt följa matchen på datorn då Falkenberg tog ledningen i första halvlek. Men när jag sedan satte mig vid datorn igen när matchen nästan var slut, blev jag helt överlycklig av siffrorna 4-1. Kontraktet är dock inte säkrat än tyvärr... De andra lagen som spelade idag vann också, alltså de lagen som ligger efter Södra. Så på söndag gäller det att vinna igen borta mot Norrköping. Sedan spelas sista matchen hemma på lördagen veckan efter mot Assyriska. Då hoppas jag på att Södra fortfarande är med i Superettan och på en stor brakfest på kvällen! Men som sagt, än kan man inte andas ut även om det ser väldigt bra ut. Så håll era tummar i återstående matchen också!


Hoppas ni har haft en bra start på veckan!

Håller alla tummar och tår!

Just nu möter Södra-Falkenberg uppe på Vallen. Jag håller alla mina tummar och tår för en vinst, då det är välbehövligt, så snälla hjälp mig att heja på Södra!


Sunday

En lugn, regnig och grå söndag har det varit i Jönköping idag. Inte världens roligaste dag, men ganska lugnt och skönt iaf. Jag var i väg på Gangstarparty hos Emma ute i Habo på morgonen, redan vid tio. De säljer barnkläder för er som inte vet. Tycker inte att de hade så jättemycket fint, mest coola kläder till killar, men jag beställde en jeanstunika till Lova och ett hemligt plagg.


Annars var eftermiddagen lugn. M var i väg och tränade ett par timmar och jag och Lova höll oss hemma. Hon var rätt seg idag. Vi kom inte hem förrän halv elva i gårkväll, så hon har varit lite småtrött hela dagen. Hon börjar nog också bli förkyld, ingen feber än, men näsan rinner. Får se om det blir förskola imorgon, tror det, då hon var mycket piggare nu på kvällen.

Gårdagen var mycket trevlig med god mat och trevligt sällskap. Tråkigt slut med matchen bara, men jag hade inte så höga förväntningar ändå, kändes ganska kört innan, men surt är det ju. Nästa sommar kunde ju ha blivit en riktig fotbollssommar annars, men men, det blir den väl för vår familj ändå, fotboll är ju alltid på agendan!

I morgon är det redan måndag igen och en ny vecka väntar med mycket plugg. Två litteraturseminarium och så vårt stora grupparbete, men det ska nog gå bra. Hoppas att Lovis håller sig frisk bara, då alla lektioner nu är obligatoriska och måste tas igen om man skulle missa någon.

Hoppas ni har haft en härlig helg och är redo för en ny vecka!

Lördag

Lördag förmiddag var mycket lugn. M var i väg och tränade och jag och Lova var hemma och röjde lite, gjorde inte mycket med andra ord. På eftermiddagen blev det en tur till Maxi, Babyproffsen och A6. Vi handlade lite mat och snacks till ikväll, en sulky till Lova som vi ska ha när vi reser och ett paket till en i Ms fotbollslag som fyller 30 år.


Babytravel Madrid, 395kr helt okej.

Ikväll ska vi i väg till Tomas och Sara för att äta och titta på fotbollen. Anna och hennes familj ska också med så vi ska ha lite knytkalas. Ska bli mycket trevligt, kul att äntligen få se Tomas och Saras lilla Leia som bara är en månad gammal!

Heja Sverige!

Vi har fredagsmys!

Det är fredagkväll och vi har suttit i soffan och tittat på Idol. Lilla Lovis var vaken länge hon med och slocknade inte innan halv tio... Att hon åt tre chokladbollar hos Filip i eftermiddags kanske hade något med det att göra...sockerkick! Men vi får hoppas på att vi får sovmorgon i morgon! I morse var jag så grymt trött när klockan ringde vid sex, så i morgon ska det bli så skönt att slippa ställa klockan!Ta kort på mig mamma!

Vi hade det mycket trevligt hos Karin och Filip och var inte hemma förrän efter sex. Barnen leker så bra med varandra och det är härligt att se.

Nu väntar en stor tvätthög som ska vikas, sen blir det sängen, jag lär somna som en stock!
God natt!

En god gärning

Idag har varit en mycket bra och rolig dag. Jag kom från skolan redan vid tolv och satte mig direkt och läste en skönlitterär bok som vi ska ha seminarium på nästa vecka. Läste ut den på två timmar, en ungdomsbok på 160 sidor så det gick snabbt. Så skönt att få det gjort innan lilla Lova kommit hem. Då kan man lixom leka med henne hela eftermiddagen med gott samvete. Eftersom M också var ledig hela eftermiddagen bestämde vi oss för att gå ut en sväng till lekparken. Just när vi gick ut började det att regna, men vi stannade ändå ett tag så Lova kunde leka lite.

Sedan gick vi hemåt. Vi stannade vid ett kafé och köpte med oss lite fika hem, wienerbröd och chokladboll. Sedan fick Lova hyra en film i videobutiken. Det blev Askungen, efter lite påtryckning från mig... På vägen hem mötte vi en söt katt som satt och jamade. Katten följde med oss hem och jag kunde inte motstå att ge den lite mjölk som jag gjort med min grannes katter när jag var liten. Lova var väldigt intresserad av katten men sa till slut hej då och vi kunde sätta oss i soffan med varm choklad och fika och titta på filmen som blev en succé även för Lova.Så söt liten katt.

Vid sjutiden gick jag ut och gick med Kicki runt Munksjön, det var skönt och vi klarade oss precis ifrån regnet. Men när vi kom tillbaka hem fick jag syn på katten igen som jamade på vår gård. Det hade börjat regna då och jag tyckte synd om katten så jag tänkte att jag skulle försöka gå med den dit vi först träffade den. Jag ropade lite på den och den följde efter mig hela vägen till stället där vi träffade den första gången. I en trappuppgång där ville den gå in så jag öppnade och plingade på en dörr ihopp om att de skulle känna igen katten. Mycket riktigt kände de igen katten och sa att ägaren bodde högst upp i trapphuset. Jag gick upp med katten efter mig och plingade. Ägaren öpnnade och blev överlycklig, hon hade letat i flera timmar. Vad skönt det kändes att avsluta dagen med en god gärning och veta att katten slipper vara ute i regnet och frysa!

I morgon är det fredag och jag går bara halvdag i skolan, skönt! Klockan 16 är vi bjudna till Karin och Filip på fika och lek. Det ska bli trevligt att träffas och prata lite. Kvällen blir lugn med tvättid, idol och ev hämtmat.

God kväll!

Stressigt värre!

Igår var en stressig dag, då mycket skulle göras, så därför hann jag aldrig med något blogginlägg. När jag väl kom hem och satte jag mig till ro för att kolla på Greys i soffan. När det var slut gick jag med en gång och la mig, jag var helt slut.

Vi gick i skolan hela dagen och direkt när jag kom hem halv fyra var jag tvungen att ta bilen och åka upp till biblioteket i Öxnehaga för att låna en bok som vi ska seminarium på nästa vecka. Jag fick skynda mig för M skulle hämta Crille fem i fyra, så det blev till att stressköra. Men jag hann precis. Sedan var det bara att äta middag och bada lilla Lovis. För klockan sex skulle jag iväg på föräldramöte på förskolan. M ringde strax innan fem och sa att han inte kommer hinna hem till sex, så då fick jag ringa till Anna som var snäll och ställde upp som barnvakt åt Lova en halvtimme. Jag fick snabbt ta upp Lova ur badet och torka henne för att sedan cykla i väg med full fart till Anna och lämna henne där för att sedan cykla vidare till föräldramötet!

Det var inte slut förrän åtta, men var väldigt intressant och bra. Men när det väl var slut var jag som sagt halvdöd!

Nu sitter jag i skolan och ska ha en klimatkonferens. Kan nog bli ganska skoj, jag och en tjej till ska företräda USA, så vi lär väl få en massa skit mot oss, men hoppas vi kan stå upp för USA.
Ha en bra torsdag! 

Tisdag

Jag kom inte ifrån skolan förrän strax efter fyra, så det var ingen idé att åka hem innan fikan, utan jag cyklade direkt till Kafepaus och mötte de andra där. Åt en god pastasallad och pratade en massa. Kom inte hem förrän halv sju, så idag har jag inte träffat lilla Lovis så mycket. Nu har hon somnat och jag måste plugga lite innan jag ska titta på Desperate Housewifes. Det kommer nog bli tre intensiva veckor i skolan nu, har ett stort grupparbete som ska göras och så en massa seminarium, så man kan inte ligga på latsidan tyvärr... Ska försöka att få gjort så mycket som möjligt nu under veckan så jag inte behöver plugga något i helgen.


Tycker hon börjar bli lite väl vuxen nu haha!


YES!

Jag klarade tentan, så underbart skönt! Det var en datatenta, så därför får man resultatet med en gång när man lämnat in testet. Det är hur nervöst som helst när man klickar på lämna in och sedan får vänta tre sekunder tills resultatet är klart. Men puh så skönt att det gick vägen, trodde inte riktigt det, då jag pluggat lite för lite.

Dagen i skolan är inte slut för det som det brukar vara efter en tenta. Utan eftersom kursen fortsätter tre veckor till ska vi på information klockan 13-16 i eftermiddag. Lite segt, man vill ju helst vara ledig hela dagen efter en tenta men men...

Jag ska iväg och fika med ett par kompisar sen, blir härligt att komma iväg lite och bara snacka lite skit. Micke är träningsledig så han får ta hand om Lova och hushållet:)

Hoppas ni har en härlig tisdag!

Ännu en lista...

1. Hur gammal är du om fem år? 29år
2. Vem var den sista du träffade? Micke
3. Hur lång är du? 171
4. Vilken var den senaste film du sett? Pettson & Findus, Glömligheter
5. Vem ringde du senast? Mamma
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem?  Jag kan både torsdag och fredag, så bestäm du, till Karin
7. Vad är dagens planer? Plugga
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Mina föräldrar har varit gifta i 31 år.
10. När såg du senast din mamma? I lördags på Karls kalas
11. Vilken ögonfärg har du? Grå-blå
12. När vaknade du idag? Klockan 06.15
13. Har du någon gång hittat en katt? Nej
14. Vilken är din favoritplats? På en klippa i solen
15. Vilken plats föredrar du minst? Toaletten
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I mitt drömhus med en 13 åring, en 10åring och en 5 åring och Micke såklart. 
17. Vad skrämde dig som barn? Filmen DET
18. Vem fick dig att skratta senast? Lova
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med
22. Hur många kuddar har du i sängen? Tre
23. Hur många landskap har du bott i? Två
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Ja, det har väl hänt, iaf dagen efter.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota
26. Är du social? Ja
27. Vilken är din favoritglass? Tip Top
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Placera och sedan köpa ett drömhus
29. Tycker du om kinamat? Ja
30. Tycker du om kaffe? Ja
31. Vad dricker du till frukost? Apelsinjuice
32. Sover du på någon särskild sida? Vänster
33. Kan du spela poker? Ja
34. Tycker du om att mysa? Love it
35. Är du en beroendemänniska? Nej
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja, min kompis son Alex.
37. Vill du ha barn? Ja, det vore väl konstigt annars...
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja, engelska, lite tyska, lite franska och lite italienska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet 
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder
42. Äger du dyra smycken? Ja, min förlovningsring var ganska dyr. 
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen?  Ett tuggummi
45. Vem är den roligaste människan du känner? Micke
46. Välj ett ärr på din kropp? Ett på knät
47. Vad har du för ringsignal? Human med The Killers
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja, mamma har sparat mycket
49. Flirtar du mycket? Nej
50. Vart togs din profilbild för din blogg? På Ven
51. Kan du byta olja på bilen? Ja
52. Har du fått fortkörningsböter? Ja.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Camilla Läckbergs Olycksfågeln läser jag nu. 
54. Läser du dagstidningen? Nej
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Hur gör man det?
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? P4
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Tentasvar
59. När var du i kyrkan senast? På Ellies dop i maj i år.

 


Amazing

Om ni såg Skavlan i fredags så såg ni också detta klipp som jag tycker är helt fantastiskt! Man blir rörd enda ner i tårna!

Vi har haft en bra måndag. Jag har pluggat en massa och Lova hade haft det jättebra på förskolan. De hade klippt en massa i papper, så när jag hämtade henne fick vi cykla förbi en affär och köpa en sax till henne och lite färgade papper. Hon var sysselsatt hela eftermiddagen sen!


Hon klipper bara en massa streck än så länge!

M är iväg och tittar på när B-laget spelar så jag och Lova har varit själva i eftermiddag och kväll också, somliga får aldrig nog av fotboll haha! I morgon är han iaf träningsledig så då får vi mysa hela familjen.

Nu ska jag plugga lite till innan jag sätter mig framför tvn.

Ha en trevlig kväll!

Guten morgen!

En ny vecka och nya tag. Natten har gått bra och barnen har sovit elva timmar och var utvilade när de vaknade. Båda två kom in till oss under natten, men väckte inte varandra utan sov vidare, så det gick hur bra somhelst. Jag som somnade strax efter nio kände mig också mycket utvilad när jag vaknade, skönt!


Morgonmys! Det första de gjorde när de vaknade var att krama om varandra!

Det var inga som helst problem att lämna de på förskolan i morse heller. Folk som såg de inne på förskolan trodde nog att de var tvillingar, idag har de nämligen likadan tröja på sig. Det var ett måste för att inte Siri skulle låna alla Lovas kläder, tur att de har en del liknande kläder!


En med något för lååång lugg haha!

Idag blir det mycket pluggande för mig, Lova får vara på förskolan ett par timmar så jag kommer i kapp. Tror nog att tentan kommer gå okej, känns inte så svårt.

Ha en skön måndag!


Kanelbullens dag

Det har varit fullt ös hela dagen, men allt har gått hur bra somhelst. Siri har skött sig exemplariskt och Lova likaså. Vi bestämde oss för att baka bullar på eftermiddagen, båda tjejerna hjälpte till. När vi hade ätit middag frågade jag om någon ville ha en bulle, men svaret blev då att de hellre ville ha glass och att vi skulle spara bullarna till Siris mamma och pappa när de kommer. Så var det med det, de är ju för roliga!


Siri passade på att äta lite deg, det tyckte hon om.


"Jag ska göra en boll"

Nu sover barnen och det är lugnt och tyst här hemma. Jag ska snart titta på Ensam mamma söker, men sedan ska nog även jag gå och lägga mig. Måste bara plugga lite först, tenta på tisdag ju...
Förresten Södra spelade 0-0 mot Mjällby, riktigt bra och skoj! Min M storspelade i mål och det är ju alltid roligt. Han hade vunnit pris som matchens bästa spelare och vann då två flygbiljetter till London! Helt sjukt, undra om det var hotell oxå, kan ju alltid hoppas... Kanske kan åka dit och julhandla, vem vet?


Så här sov de på vilan och gör även nu i natt, hoppas de inte väcker varandra!!!

God afton!

Det finns bara dåliga kläder...

...inget dåligt väder! Vi trotsade vädret på förmiddagen och gick ut trots att det ösregnade en liten stund. Vi gick ner till Friardalen, där vi lekte en liten stund och där var det faktiskt uppehåll. Men när det började ösa igen gick vi hemåt och åt lunch istället. Båda tjejerna åt bra och nu har faktiskt båda somnat i Lovas rum! Lova som inte somnade förrän halv tio i gårkväll och vaknade halvsju i morse, var i stort behov av sömn, men Siri somnade även hon kort efter. Jag ska väcka de om ett tag, så att kvällen inte blir allt för sen. Men än så länge har allt gått jättebra, skönt!


Skönt att ha båda två i samma vagn.


Sammarbete.

Håll tummarna för Södra som börjar spela klockan 16, heja heja!

Hoppas ni också har en skön söndag!

Karl 13 år

Den tredje oktober för tretton år sedan föddes Karl. Jag kommer ihåg denna dag och att jag fick hålla i denna lille bebis redan första dagen. Jag tyckte att han var så tung att hålla, jag hade lekt med dockor innan och de var ju superlätta jämfört med en riktig bebis. Elva år gammal var jag då och jag blev snabbt en av Karls favoriter när han växte upp. När han precis börjat lära sig prata lite kallade han mig för Bippa och vi lekte och skojade en massa och jag och min syster satt ofta barnvakt åt honom. Kommer i håg sommaren 1997 när han var 10 månader gammal och vi hade hyrt en stuga i Kullavik. I stugan fanns en docka som han älskade när vi skojade med. Han skrattade så att han kiknade, så underbart. Tänk att det nu redan gått tretton år och han har blivit tonåring. Han är fortfarande hur go somhelst och tycker inte att det är pinsamt med kramar än... Han leker mycket med Lova och hon älskar honom. Han har en lillebror också Rickard, som är tio år gammal och han är också en av Lovas favoriter.


Tonåringen!


Lova fick låna en gitarr och rockade loss på kalaset...


Ja må du leva...

Vi var på ett mycket trevligt kalas i eftermiddag. Åt massa god mat och tårta och pratade en massa. Tror vi var närmare 20 pers eller kanske mer. Lyckat var det iaf, så tack så mycket familjen Persson!

Vi kom hem till Jönköping igen vid tio. Lova somnade i bilen och vaknade inte när vi lyfte ur henne, skönt. Vi hade dock glömt tandborste, synd på en dag som denna då hon vräkte i sig godis!


Har hon en prilla eller är det godis??


En klar favorit, Robert!

I morgon väntar bortamatch för M mot Mjällby, serieettan som redan är klara för allsvenskan, behöver inte skriva mer än att det kommer att bli tufft. Men håll tummarna som förra matchen så kanske det går vägen, hoppas hoppas! Annas Siri kommer till mig och Lova när grabbarna åker på morgonen. Jag ska passa henne då Anna är i Kalmar. Det ska bli spännande, kommer nog gå jättebra. Hon ska sova här också, då grabbarna kommer hem sent på kvällen. Får se om M får lägga sig jämte tre brudar när han kommer hem imorgon!

Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar busa med tjejerna i morgon! God natt!

Friday I'm in love

Hela familjen var som sagt lediga idag, så vi började morgonen med en storstädning...igen! Röjde i Lovas rum, la undan lite böcker och leksaker till individen i magen, hon fick själv välja vad hon tyckte att hon klarade sig utan och var nöjd.

På eftermiddagen tog vi en trip till Monkeytown, för att Lova skulle få hitta på något roligt idag, när mamma och pappa bara städat hela förmiddagen.

 Efter lek där åkte vi en sväng till a6 och kollade lite. Mycket folk var där och det var trångt att gå omkring så vi stannade inte så länge utan åkte vidare till Ica Maxi och handlade.

Maten stod på bordet strax innan sju och alla åt och var glada och sedan blev det en stor godisskål på soffbordet som alla åt av. Lova somnade sent, inte förrän halv tio ikväll men men, kan ju hoppas att hon sover länge i morgon.

I morgon far vi till Borås för kalas hos min kusin som fyller 13 år. Min syster och hennes Robert kommer också, så det blir nog en mycket trevlig dag!

Önskar alla en trevlig helg och tack för alla kommentarer! 


Mys i soffan

Lova somnade i mitt knä ikväll till Idol, mysigt värre. Vi tände massa ljus och myste under filten i soffan. Nu är det alldeles strax läggdax för mig och M, ska bli skönt att krypa ner under täcket och inte ställa klockan i morgon!

God natt!
Unchained melody

Om ni vill lyssna och minnas filmen så gör det här. Jag har dock inte sett Ghost än, måste ta och hyra den någon dag framöver om den finns att hyra vill säga, den är ju rätt gammal.

Vi har haft en otroligt härlig eftermiddag hos Lisen och Alex. Först blev det lite lek ute, men efter ett tag frös vi rätt mycket, bara fem grader ute nämligen så då gick vi in och barnen fortsätta att leka inne tills det blev fika framdukat. Gi-bröd, chokladbollar, festis och kaffe satt fint.


Inte utan min sparkcykel...


En glass är aldrig fel! Lova, Alex och Olle smaskar i sig och är glada.


You are the sunshine of my life!


De här två leker otroligt bra ihop, kanske blivande kärlekspar??

Nu är det snart Idol och sen Lyxfällan, en kväll framför tvn med andra ord. I morgon är hela familjen ledig, M fick inte jobba och det passade väldigt bra för då kan jag ju plugga en hel del medan han tar hand om Lova. Får se om vi hinner med en sväng på stan på eftermiddagen kanske.

Ha en trevlig kväll!

Nu har jag kommit till skott...

...och köpt en cykelhjälm! Det var på tiden, har sagt till Lova i över ett år nu att mamma ska köpa en cykelhjälm, men idag blev det alltså gjort. De sålde på skolan för 150 kr och då tyckte jag inte att det var något snack om saken.


Ser väl inte helt förjävlig ut iaf...

Sista dagen i skolan är nu gjord innan tentan och det känns okej. Fick gjort en hel del igår, så det ska nog gå vägen. Ska sitta en liten stund nu innan jag ska hämta Lova. Hon cyklade på sin cykel idag till förskolan och klagade lite när vi nästan var framme att hon hade ont i benen haha! Vi ska nämligen till Alex och Lisen direkt efter förskolan och leka och fika, så då tyckte jag att det var okej att hon tog sin cykel. Regnet slår just nu mot fönsterbrädan, men får hoppas på uppehåll så vi kan leka ute en stund. Olle och Filip och deras mammor skulle också komma förbi en sväng, så det blir fullt ös, kul!

Här nedan får ni se en bild på min mage som bara växer och växer...


Min mage i v14, hjälp hur stor kommer jag att bli, 26v kvar ju!

Önskar alla en härlig torsdag i höstrusket!