Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Bästa valet

Jag är supernöjd med mitt nya jobb! Just nu känner jag så där som jag alltid velat känna. Ni vet när man faktiskt längtar till jobbet och älskar varje dag som man är där. Att jobba 75% var ett klokt beslut som jag inte ångrar för en sekund. Mindre klirr i kassan men så mycket mer tid med Lova och Saga! Det är viktigare än pengar! Tror det kommer bli en riktigt bra höst och den får gärna börja redan. Jag kryper gärna upp i soffan på kvällarna med tända ljus och en filt och bara myser.

Nu ska jag ta en långpromenad!
Kram!


Dop

Igår var det dop för Inea. Jag och Micke fick äran att vara faddrar och det var så mysigt i kyrkan. Hon sa inte ett pip utan skötte sig exemplariskt!

Tack för en mysig dag!


Penicillinkur

Igår fick vi tid hos vårdcentralen med Saga och hon fick penicillin. 3 gånger om dagen i en veckas tid sen ska förhoppningsvis infektionen i bettet och vara borta. Micke vabbar i morgon och torsdag, fredag hinner jag hem innan han börjar så tur i oturen att det var denna vecka då han jobbar kväll.

Nu blir det lite shopping på a6.


Vad kan detta vara?

Saga fick ett bett för 10 dagar sedan. Det bleknade men nu ser det ut såhär! Vet ni vad det är? Kommer gul vätska från "bulan".


Bildregn från Halmstad

  
 
 

Fredag!

Efter en lång och tuff första vecka på nya jobbet är det redan fredag! Vi har grillat med grannar, druckit rose och haft mysigt! Jag kunde sluta strax innan tre idag så det var skönt och bästa vecka hoppas jag att jag kan hålla mina tider och jobba 75%.

Nu blir det en film i soffan, Nicesville boken som jag läst. I morgon åker vi till Halmstad med min brors familj och ligger över en natt på hotell det blir nice!

Trevlig helg!


Bebis

Har fått äran att träffa på nya tillskottet idag! Inte ens två dygn gammal! Å vad söt och liten! Man glömmer så fort. Och väldigt lik sin storasyster är hon! Fantastiskt och i morgon är det Lova och Sagas tur att få träffa henne. De är redo med paket!


Tjejliga

Sent i gårkväll fick min kompis Kicki sin andra lilla flicka. Det verkar vara tjejernas år! Ska bli mysigt att få se lilla underverket.

Efter kursen idag blir det en glass på Piren med familjen. Solen skiner från en klarblå himmel och det är varmt! Underbart!

Kram!


Fullt ös

Närmare 60 tackkort är nu påskrivna och snart i postlådan. Tog nog två timmar att skriva och leta adresser, puh! Fick oxå canvastavlan idag och vi är supernöjda! Mina nya bankkort kom också idag så nu är Rebecka Bergström ett minne blott, hon finns inte mer... Men jag börjar vänja mig med mitt nya namn, min nya namnteckning och att säga man istället för sambo, men det sistnämnda är svårast.

Idag har vi annars varit på utbildning hela dagen och morgondagen ser likadan ut. Sen blir det full planering både torsdag och fredag för på måndag kommer eleverna och deras föräldrar! Inte bara eleverna som kommer vada nervösa, jag som lärare kommer nog vara mest nervös! Men det ska bli så kul att få ett ansikte på alla namn och lära känna dem!

Nu blir det några timmars sömn.

Kram!


I morgon är en annan dag

Inte vilken dag som helst. Utan den första på mitt nya jobb! Spännande! Jag börjar inte med någon mjukstart direkt utan 8-20 är det som gäller i morgon men då är det kick off på eftermiddagen så blir bara kul.

Tjejernas väskor är packade och de är redo för en höst på förskolan.

Kram!


Greta 90 år!

Igår fyllde min mormor 90 år och vi firade henne ordentligt igår eftermiddag!

Jag har sagt hejdå till min förskola och på måndag börjar jag jobba i skolans värld!

Trevlig helg!


Farmor!

Tjejerna är lediga denna vecka, den allra sista på sommarlovet. Jag och Micke jobbar men farmor är här och myser med tjejerna! Hon har med sig Nick också och båda två är lika populära! Tack för att du ställer upp Eva! Jag jobbar min sista vecka i Huskvarna nu och på måndag börjar mitt jobb som lärare i Habo, spännande!! Nu blir det Skansen och bullfika! Kram!


Marstrand

Härlig dag! Bad, sol och en regnskur. En toppendag med nära och kära! Tack för idag!


Perfekt avslut på dagen

Middag på Piren efter att jag stängt förskolan. Sedan även en glass i kvällsolen. Glada barn och glada föräldrar. 26 grader varmt alldeles perfekt, mer sådana här dagar! Såg dessutom Lovas tvilling, en norsk tjej som var grymt lik henne på håll! Kram!