Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Plantera!

Fikat var stor succé! Fantastiskt lätt att göra och riktigt gott!

Idag har vi fått ett land där jag vill plantera lite allt möjligt ätligt. Så nu mamma behöver jag din hjälp! Jag och barnen vill ha lite olika bär här nästa sommar. Får se hur det blir och vad man kan göra så här i början på hösten. Jag är helt nollställd på sånt här, inga gröna fingrar alls tyvärr...

Nu ligger jag redan nerbäddad i sängen och ska läsa. Skönt att lägga sig i tid. På lördag ska lille Eskil döpas i Borås och jag är fadder! Sedan är det kusinträff med mina kusiner på pappas sida som jag inte träffat på en herrans massa år. Pappa har sex syskon så vi är nog runt 20 kusiner på hans sida och på lördag ska vi träffas allihop med barn och respektive. Kommer alla är vi runt 70 pers! Jösses!

Kram!


Kommentarer
Postat av: mamma

Du kan få en vinbärsbuske jag tycker vi har tillräckligt med 2 och det finns nog lite mera vi kan sätta så ni får bär nästa sommar. Kram!

2013-09-04 @ 21:54:05
Postat av: Rebecca

Vad bra mamma! Kram

2013-09-05 @ 21:01:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback