Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Äntligen

(null)
Äntligen frisörbesök igen. Augusti senast så var i stort behov. Även Saga blev klippt gott det!

Kram!

Måndag

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Måndag igen och veckorna rusar fram. Redan första december på fredag och första advent på söndag. Vi var på kalas i Varberg hos min bror i lördags då Alvine fyllde 1 år. Som sagt tiden går... De passade även på att fira Nyra som fyllde i september och bror min som fyller i december. 

Idag passade vi på att baka pepparkakor, roligt för två av tre barn. Agnes fattade inte grejen men åt lite deg och ville ha pepparkakor när de var klara. Jag fixade elevernas adventskalender också, en pepparkaka blir det. Hann springa på löpbandet på gymmet med, inget kul väder ute direkt.

Kram!

Julförberedelser

(null)
Jag brukar ju vara ute i god tid med julförberedelserna men i år är jag inte det. I och för sig är ju de flesta julklapparna klara och julkorten damp ner i brevlådan idag, men bakat har vi inte gjort alls. Kanske får till något på söndag vem vet?

Passade på att ta julkort ute nu när snön kom. Agnes är ju söt som socker på denna bild tycker jag, men jag är ju partisk förstås! Alla tre ställde faktiskt upp även i år på julkort så blir ett på alla tre. Men nästa år är det stor risk att det bara är "sladdisen" som klär ut sig. Inte så kul för en snart tolvåring och snart nioåring att vara med som det blir nästa år🤪.

Kram!

Söndag med snö

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Första snön kom idag så på kvällen gick vi ut och skojade lite. Är glad att vi tog bort buskarna på tomten för där är det en riktigt bra pulkabacke nu.

Saga har skrivit en saga idag, älskar stavningen på okej, ochej☺️

Micke var på matchen, så tråkigt att de åkte ur men jag kände på mig det hela tiden. Han blev intervjuad innan, min positiva man. När han kom hem frågade jag om han var ledsen men då sa han bara att nu får dem ju möta Norrby, det är Micke i ett nötskal.😄 

Kram!


Lördag

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
En lördag hemma har det blivit skönt när hela familjen är hemma och vi inte har några tider att passa. Vi har varit på gymmet Lova och jag. Jag sprang 5 km och hon 1,5 km sen bakade vi mycket god efterrätt. Ny bok har jag fått från jultidningarna som jag tänkte börja med.

Trevlig kväll!

Torsdag

(null)

(null)
Så är det redan fredag i morgon igen, vart tar dagarna vägen? Igår var jag och Lova hos frisören eller hon var, jag och Saga får vänta två veckor till. Agnes slipper nog än så länge. I går kväll var också Malin och Anna här på lite kvällsfika, trevligt!

Har ju beställt lite julklappar på nätet bland annat dessa tre överkast/filtar. Men jag tror jag ger dem innan😃. Ingen av de lär ju bli speciellt glada haha.

Idag fick vi också de nya korten vi tog på jobbet i augusti. Vad skönt det var när man var solbränd!

Kram!

Första snön

(null)

(null)

(null)
Idag fick jag se första snön för denna vintern. Ingen i Bankeryd men i Habo föll stora flingor på förmiddagen. Fint och julkänslorna började komma. Men hemma var det bara regn sä känslorna försvann fort.😃

Jag körde in till stan efter jobbet och sprang runt sjön med Kicki. Härligt men kallt var det. Lite mör i kroppen efter löpbandet i går, men så mycket härligare att springa ute!

Saga blev hämtad av förra grannen efter skolan och åkte till Leos med båda gamla grannarna. Dessa tre tjejer lekte ju varje dag från 2 årsåldern tills de blev drygt 6 år och första tjejen flyttade och sedan även vi. Men de är fortfarande tajta och jag hoppas de förblir det.

Nu är det dags att sova, blev alldeles för få timmar i natt. Men vem kunde somna efter den svettiga matchen igår?! Men jösses vad gött och kul med en sommar med VM! Extra skönt med sommarlov som tajmas in fint lagom till det börjar😄.

God natt!

Heja Sverige 🇸🇪

(null)
Idag hejar jag för fullt på Sverige nere i Italien. Jag hoppas verkligen de kniper platsen till VM. Blir en så mycket roligare sommar med Sverige i VM.

Micke jobbar äntligen dag igen efter att ha jobbat kväll tre veckor i rad. Äntligen kom jag i väg till gymmet igen. Idag blev det 6 km på löpbandet, var så kallt och isigt ute.

Medarbetarsamtalet gick bra, hon var supernöjd med mig och tyckte jag var så ambitiös. 

Hoppas ni fått en bra start på veckan och håll tummarna för Sverige nu!

Kram!

Helgen

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Helgen har innehållit mycket på hemmaplan. I lördags åkte jag, Saga och en kompis till henne skridskor. Det var kul och jag har enorm träningsvärk på insidan av låren efter en timmes åkande. Idag var det istället Lovas tur med hennes kompisar efter två handbollsmatcher.

Jag gick runt Munksjön när Saga lekte med en gammal granne. Skönt att gå i solen.

I morgon är det måndag igen. En måndag med medarbetarsamtal. 35 punkter att gå igenom...

Kram!

Torsdag

(null)

(null)

(null)
Så har snart en hel vecka gått igen, hur fort går det inte?! Snart är det väl december och jul. Har faktiskt börjat fixa med julklappar i veckan, skönt att redan ha koll. Fixar det mesta på nätet, sjukt smidigt!

Agnes har varit på Leos lekland i dag med en kompis. Micke hade ledig dag så de passade på. Jag passade på att åka till A6 på kvällen och kolla in det nya bygget. Så fint var det! Blir kul att se när allt är färdigt om något/några år.

Bästa mjukisbyxorna köpte fina syster till mig over there. Kan inte abercrombie and fitch öppna i Jönköping eller Göteborg åtminstone?

Kram!

Alla helgons dag

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
I går samlades hela min familj hemma hos min syster och familj som kommit hem efter nästan tre veckor i Florida.  Vi tände ljus vid farmor och farfars grav innan vi åkte dit och sen lekte kusinerna för fullt och vi åt gott och umgicks.

Idag har det varit en skön hemmadag med träning, fotboll, lek, läsning och promenad. Nu ska jag jobba lite och förbereda mig för veckan. Lovet gick fort men inte så konstigt när jag bara var ledig torsdag och fredag.

Kram!


Astrid Lindgrens värld

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi har haft en riktigt mysig dag på Astrid Lindgrens värld i dag med kompisar. Agnes var helnöjd över att träffa Pippi och leka i hennes hus. Ellie och Saga undrade varför dörrarna var så små på de flesta husen. Det märks att sist vi var här var de bra mycket mindre och kortare!

I morgon väntar en hemmafredag och sen blir det en lördag o Bollebygd med släkten!

Kram!