Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Höstterminen

(null)
Ett fint minne från en fantastisk sommar. Marco Island-my happy place.

Så har det blivit dags att krypa ner för att stiga upp tidigt i morgon igen. Känns lite lättare nu när hösten gjort intåg. Inga varma vindar alls idag. Sommaren är verkligen kort. Kort och fantastisk. Min favoritårstid utan tvekan. Men hösten har sin charm med. Tända ljus och brasa och filt och heta skumbad. Var tid och årstid har sin charm.

Kom i väg på tredje passet bodypump idag, riktigt tufft men inte lika illa som första gången. Nu ska jag bli stark i höst. Stark och snabb. Har gjort en träningsplan i huvudet som jag hoppas jag kan följa fram till jul nu i drygt 20 veckor. Vi får se hur det går. Men målet är 4 pass i veckan, löpning och styrka kombinerat. Bra att ha en målbild och lättare att ha bestämda dagar då är det mer troligt att det blir gjort för mig. Men tre barn, jobba 100% en man som jobbar 160% och radhus kan sätta käppar i hjulet! Bäst är iaf den träningen som blir av!

God natt!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Du fixar säkert träningen så mycket som du alltid hinner med! 💪🏻Ja det blev kallt igen plötsligt fryser vi är väl bortskämda med mycket värme. Kram!😬

Svar: Ja visst så är det nog! Kram
Rebecca Axelsson

2018-08-13 @ 22:54:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback