Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Tisdag

(null)
Började dagen med löpning, får passa på nu när det fortfarande är ljust på morgonen när Micke jobbar kväll.


(null)
Skön start. Guld när jag inte behöver vara på jobbet förrän 8, den där halvtimmen på morgonen gör mycket... Inte lika troligt att jag ger mig ut 05.30 men man vet ju aldrig...


(null)

Ännu en jobbdag avklarad. Det går i rasande fart. Idag var det föreläsning i två timmar på eftermiddagen och då fick jag och flera till kämpa för att hålla ögonen öppna, inte van vid att sitta och lyssna. Men gött att vara i gång igen faktiskt.

Agnes hade varit ledsen igen på morgonen men hade haft det bra sen. Fyra dagar kvar tills 3 årsdagen och då väntar ett besök på Astrid Lindgrens värld, tror det blir succé. Micke har bortamatch men min syster med barn åker med. Blir nog bra att fira födelsedagen där hos många favoriter.

Kram!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Duktigt av dig att ge dig ut på morgonen för att springa! Tråkigt att Agnes är ledsen när ni lämnar henne. Hoppas ni får en riktigt lyckad utflykt till Vimmerby! Kram!😥😅💞

Svar: Det fick vi verkligen tack! Och nu är hon inte ledsen längre kram🙏
Rebecca Axelsson

2018-08-16 @ 23:04:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback