Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Det var helgen det...

De där lediga dagarna på helgen går fort och det är redan måndag igen i morgon. Vi har haft en bra helg hemma med fix. I lördags var Micke borta hela dagen. Han åkte innan vi vaknat på fotbollsgalej och sedan hade han After Peak fest med jobbet så han rullade in här i natt. Jag och barnen hade en mysig dag med lek och film hemma och sedan en tur till Ikea. Dit fick vi åka tillbaka idag då vi inte fick med oss allt igår. Vi bestämde oss nämligen för att göra om lite i Sagas rum. Hon har såååå mycket saker så förvaring behövs verkligen. Glömde ta ett förekort men de senaste veckorna har halva golvet varit fullt av playmobil och kaniner. Skrivbordet har ständigt varit överfullt och det har varit lite smått kaosaktigt för en pedant mamma som gillar ordning och reda. 

Både mamman och dottern blev nöjda efter dagens monterande och fixande. Var tvungen att springa lite på löpbandet på kvällen sen då jag mest skruvat och donat hela dagen...

Lova har varit i väg på bortamatch i Västervik med handbollen. De vann båda matcherna stort, kul! Hennes rum ska det fixas lite med också så småningom men det väntar vi med tills hon fyller år då hon bland annat önskar sig ett sminkbord.

Dags att slå igen mina blå snart blir klockan alldeles för mycket!
(null)
Två bokhyllor och en rymlig bänk.


(null)
Större skrivbord med egen whiteboard/magnettavla, det gillade hon nog bäst!


(null)
Sängen flyttades också.


(null)
Tre löppass a 5 km denna vecka🏃‍♀️


Kommentarer
Postat av: Ida

Så fint det blev!!

Svar: Tack!
Rebecca Axelsson

2018-01-15 @ 06:18:47
Postat av: Mamma

Jättefint blev det ju i Sagas rum! Förstår att hon blev nöjd.🤗💞

Svar: Tack!
Rebecca Axelsson

2018-01-15 @ 09:00:51
Postat av: Miafia

Så fint blev Sagas rum! 👍👍

Svar: Tack!💕
Rebecca Axelsson

2018-01-16 @ 22:59:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback