Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Söndagsmorgon

Det gick väldigt bra för Lovas lag i går. De vann båda matcherna och är därmed obesegrade i cupen så idag väntar kvartsfinal och vinner de den så fortsätter det med semifinal och final. Vi får se hur det går.

På eftermiddagen/kvällen hade vi gäster och gjorde goda hemmagjorda pizzor. Jag fick en fin blombukett av Lina, perfekt när de andra blommorna börjat vissna nu. 

Barnen vaknade runt åtta idag så förhoppningsvis går det ok att gå upp till skola och förskola i morgon. Jullovets sista dag har nyss börjat och stora delar av den blir nog i Elmiahallen. Men hoppas på att komma ut på en joggingtur eller promenad i det fina vintervädret.

Kram!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer
Postat av: Mamma

Roligt att Saga fick träffa Ravelli tror nog att Micke gärna hade poserat bredvid. Hoppas ni får en bra arbets-skolvecka och att det fungerar med barnen! Hörde att det inte blev final för Lovas lag men duktigt av dem att gå så långt som de gjorde🤗🤗❤️

Svar: Haha, ja det var han som gick fram med henne😉 Tack hoppas ni får en fin vecka med! Kram
Rebecca Axelsson

2018-01-07 @ 21:31:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback