Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Torsdag

(null)

Så börjar jullovet lida mot sitt slut men det känns faktiskt helt okej. Har varit skönt att bara varit hemma nu denna vecka, då mycket hände vid jul och nyår. Nu har vi fått landa hemma och jag har gått osminkad och i mjukiskläder. 

Vårterminen känns inte så tung och mörk som hösten. Mycket för att vi går mot ljusare tider och att vi har fler lov och lovdagar på våren. Kom på att jag nu "bara" jobbar fem veckor (visserligen intensiva med 19 utvecklingssamtal och 19 iuper att skriva) men sedan är det sportlov en vecka och då är vi på hemmaplan. Sen jobbar jag två veckor och sedan åker vi till Idre och åker skidor en vecka. Sedan är det jobb i tre veckor sedan väntar påsklov. Och efter påsklovet är det vår och då går det undan mot sommarlovet! Så känns inte betungande alls snarare läskigt att åren, månaderna och veckorna går så fort. Det gjorde de inte förut!

Nu ska jag läsa lite samtidigt som hockeyn är på, JVM. I morgon funderar jag på att gå på morgonyoga 6.15 och springa på löpbandet efter, tror ni jag orkar upp?

Kram


Kommentarer
Postat av: Ida

Är det någon som orkar upp så är det du.

Svar: Nja idag vann tröttheten😴😚
Rebecca Axelsson

2018-01-04 @ 23:36:09
Postat av: Mamma

Håller med Ida när du vill så är du morgonpigg! Ja tiden rinner iväg! Skönt vi går mot ljusare tider! Kram! 🤗😎

Svar: Haha tröttheten vann dock idag!😴
Rebecca Axelsson

2018-01-05 @ 09:31:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback