Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Immunförsvar=0

I torsdagskväll efter kvällsjobb med föreläsningar till 20 började jag känna mig frusen och febrig. Kände mig bättre på morgonen så åkte till jobbet och klarade av hela dagen jobbade bara till 13.30 men jag frös och var inte pigg. Orkade köra hem och hämta barnen men sen var det stopp. 39,2 i feber och utslagen på soffan resten av kvällen. Undantaget blev kvällsmaten som behövdes fixas då Micke jobbade. Idag har jag legat hela dagen. Hade 38 i feber på morgonen och ont i halsen och snorig. Men känner mig feberfri nu på kvällen. Var väldigt längesen jag hade feber, men sjuk var jag ju nyss. Dåligt immunförsvar tydligen så segt och tråkigt! Förkyld och hängig 6 veckor och sedan frisk i 3 för att nu åka dit igen!

Höstlovet kommer lägligt men först jobb måndag och tisdag om jag är pigg.

Kommentarer
Postat av: Miafia

Tråkigt att inte träffa er idag! Och jobbigt att du är sjuk igen.. Kanske du Kan ta en ingefärashot varje morgon för att boosta försvaret lite? Brukar bota förkylningar hos mig iaf. Fast efter en intensiv period så blir man ju ofta sjuk tyvärr..
Krya på dig, massa kramar!!

Svar: Jag kanske borde testa det... Tråkigt att inte få träffa er! Kram
Rebecca Axelsson

2018-10-27 @ 22:52:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback